Meer resultaten voor vertaal pools

 
vertaal pools
SIGV Opleidingen.
Talen tot dusver. We bieden cursussen aan in de volgende talen: Armeens, Bosnisch, Kroatisch en Servisch, Bulgaars, Dari, Duits, Engels, Farsi, Frans, Hongaars, Italiaans, Kantonees, Mandarijn, Marokkaans-Arabisch, Midden-Oosten Arabisch., PapiamentoPashto, Portugees, Pools, Roemeens, Russisch, Sorani, Spaans, Tarifit, Turks. Inschrijven Cursusjaar 2018-2019.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg.
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Je vertaalde zinnen worden dus niet ergens in het buitenland opgeslagen. Binnenkort hopen we hier meer informatie te plaatsen over hoe vertalen precies werkt. Begonnen in 2011 als het Nederlandse alternatief voor online vertalen. Van eigen bodem en privacy bewust alternatieve vertaalmachine.
pools Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
The company has created sev er a l pools o f w arrants for grant to employees, directors, consultants and research institutions. De vennootschap heeft verscheidene pools van aandelenopties gecreëerd om toe te kennen aan werknemers, bestuurders, consulenten en onderzoeksinstellingen.
Vertaalinstituut Nederland, Het vertaalbureau voor al uw Poolse vertalingen!
Wie zijn wij. Vertalingen Pools bij Vertaalinstituut Nederland. Vertaalinstituut Nederland is het vertaalbureau dat vertalingen verzorgt in de Poolse taal. Wij kunnen uw teksten vertalen van Nederlands naar het Pools en van het Pools naar Nederlands. Vertaling Nederlands-Pools en Pools-Nederlands.
JO-POL training, vertaal en advies bureau.
JO-POL is mijn training, vertaal en advies bureau. Sinds de toetreding van Polen bij de EU in 2004 is de markt in vele opzichten veranderd. Er bestaat veel meer inter-actie en uitwisseling van goederen, diensten en mensen tussen Nederlandse en Poolse bedrijven. Nederlandse systematiek en zekerheid en het Poolse doorzettingsvermogen en creativiteit kunnen elkaar regelmatig aanvullen. Heeft U behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tel.0031-615693669, of via het contactformulier of email. Aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren bieden wij de volgende diensten.: Taalcursussen Pools aan Nederlandstaligen voor zowel beginners als gevorderden.
Vertaling Nederlands-Pools en Pools-Nederlands Bekijk de site.
vertaling Nederlands Pools. De meeste vertalingen stuur ik per post maar u kunt de vertaling uiteraard ook persoonlijk ophalen. Beëdigd vertaler Pools. Ik ben beëdigd vertaler Pools en mijn specialisatie is strafrecht. Sinds 10 jaar vertaal ik officiële stukken voor politie en justitie, en zakelijke klanten.
Vertaalmachine.
poolse tolk vertaler.
Poolse vertaler in Amsterdam. Poolse vertaler in Almere. Poolse vertaler in Rotterdam. Poolse vertaler in Groningen. Poolse vertaler in Harderwijk. Poolse vertaler in Ermelo. Poolse vertaler in Nunspeet. Poolse vertaler in Zeewolde. Poolse vertaler in Dronten. Poolse vertaler in Hierden.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS. Home Tips Android. Ben je scholier of zit je in het buitenland? Dan komt een vertaal-app vast van pas. In dit artikel bespreken we de vijf beste vertaal apps voor Android en iOS.
Cursus Pools leren spreken Pools Online.
Pools taalinstituut met 22 jaar ervaring. Al ons studiemateriaal is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het Pools Taalinstituut Kopernik dat vanaf 1995 cursussen Pools voor beginners en gevorderden in Nederland verzorgt. Meer informatie over Pools Online. Pools Online is onderdeel van Netpol.

Contacteer ons