Meer resultaten voor vertaal pools

 
vertaal pools
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Pools in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Uitgebreide vertaling voor pools Engels in het Nederlands. pools the zelfstandig naamwoord. the pools tote. de totalisator; de toto. totalisator de m zelfstandig naamwoord. toto de m zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor pools.: Verwante woorden van pools.: pool the zelfstandig naamwoord.
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
Pools vertaalbureau Ervaren Poolse vertalers Gecertificeerd.
Sinds Polen bij de EU hoort is het aantal Poolse vertalingen sterk toegenomen. Voor meer dan 30 uiteenlopende bedrijven zijn wij hun vaste Poolse vertaalpartner. Home Pools Vertaalbureau. Gecertificeerd Pools vertaalbureau. Als Pools vertaalbureau merken wij dat het aantal vertalingen naar het Pools groeit.
Pools Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Pools DE Pools ES Pools FR. Definities op Encyclo.nl: Pools 5x. Vertalingen Pools NLEN. Polish; Polish; pl Afkorting.
Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands zweeds vertalen. engels nederlands vertalen. Over de taal. Hoe werkt dat. Pools behoort tot de West-Slavische talen, dus als Tsjechisch, Slowaaks en Sorbisch. Het is een officiële taal in Polen en spreekt met haar en minderheden in de buurlanden.
Pools-Engels woordenboek vertaling bab.la.
expand_more Pools Engels. Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. Pools Engels Pools Engels. Pools Duits Pools Duits. Pools Russisch Pools Russisch. Engels Pools Engels Pools.
Poolse vertaling naar Nederlands of Nederlands vertalen naar Pools.
Vertaling Pools Nederlands. Wist u dat de Poolse taal afstemt van het Latijn en dat er vaak wordt gezegd dat het Chinees de enige taal is die nog moeilijker is dan Pools? Laat daarom uw vertaling Pools Nederlands over aan de professionele Poolse vertalers van Vertaalbureau Tongo.
Online Pools Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Pools Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Pools vertaler online Nederlands Pools vertaling. Pools Nederlands Vertaling Pools Nederlands Woordenboek Vertalen Pools naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
pool Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pool DE pool ES pool FR. Vertalingen pool ENNL. poel; het bekken; de inzet m; de pot m; de poule; het speelgeld; de vijver m; de plas m; de poel m.

Contacteer ons