Meer resultaten voor vertaling naar pools

 
vertaling naar pools
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Pools-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Voer een Poolse uitdrukking in om in het woordenboek Pools-Engels naar een vertaling te zoeken. Natuurlijk kun je ook een woord in het Engels invoeren om een Poolse vertaling te vinden. Als er teveel resultaten in het woordenboek Pools-Engels zijn kun je de verschillende filters proberen. De filters verfijnen jouw zoekopdracht voor Pools-Engels op regio, stijl, grammatica en meer. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Pools-Engels. Ben je niet zeker over hoe je een Pools woord moet spellen en kun je het niet vinden?
Online Pools Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Pools Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Pools vertaler online Nederlands Pools vertaling. Pools Nederlands Vertaling Pools Nederlands Woordenboek Vertalen Pools naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Pools Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Pools DE Pools ES Pools FR. Definities op Encyclo.nl: Pools 5x. Vertalingen Pools NLEN. Polish; Polish; pl Afkorting.
Google Translate.
Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand. Over Google Translate Community Mobiel.
Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. nederlands pools vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen. Vertalingen voorzien door. Uw vertaling invoeren. Gemiddelde beoordeling: 384., De volgende vertalers zijn ook ter uw beschikking. nederlands arabisch vertalen. nederlands bulgaars vertalen. nederlands catalaans vertalen.
Poolse vertaling naar Nederlands of Nederlands vertalen naar Pools.
In onderstaand overzicht vindt u links naar paginas en berichten, die te maken hebben met een Poolse vertaling of de Poolse taal. Onder de link vindt u een korte inhoud van de pagina. Om de hele pagina te lezen, klikt u op de link. Paginas Poolse vertaling. Vertaling Nederlands Pools.
Pools vertaalbureau Urgent Vertalen Urgent Vertalen.
Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Pools. Wij kunnen u zowel een Pools beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Pools. Een beëdigde vertaling in 3 stappen.
Pools vertaalbureau Ervaren Poolse vertalers Gecertificeerd.
Steeds meer Nederlandse organisaties zijn actief in Polen of werken samen met Poolse organisaties. Wij hebben vooral veel ervaring met technische, juridische en marketingvertalingen naar of vanuit het Pools. Gecertificeerd Pools vertaalbureau. Vertaalbureau Perfect is een gecertificeerd Pools vertaalbureau. Dit houdt in dat wij beschikken over zowel de ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Door deze certificering moeten wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor de vertaalbranche. Zo werken wij alleen met vertalers die native speaker zijn en dus opgegroeid zijn met de Poolse taal. Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner. Native in-house Poolse vertalers. De Poolse vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Daarnaast zijn onze Poolse vertalers native speakers. Dit betekent dat al onze Poolse vertalers/vertaalsters geboren en getogen zijn in Polen en zowel de taal als de cultuur door en door kennen. Door het inzetten van zogenaamde native speakers kunnen teksten met gevoel voor de Poolse cultuur vertaald worden. Een letterlijke vertaling kan soms de plank misslaan en de communicatie met de Poolse doelgroep negatief beïnvloeden.
Nederlands-Pools woordenboek, Glosbe.
toe te voegen vertaling Recente wijzigingen. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Wij bieden niet alleen het woordenboek Nederlands Pools, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen online en gratis. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen.

Contacteer ons