Resultaten voor woordenboek pools nederlands zinnen

 
woordenboek pools nederlands zinnen
Online Pools Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Pools Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Pools vertaler online Nederlands Pools vertaling. Pools Nederlands Vertaling Pools Nederlands Woordenboek Vertalen Pools naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Vertalen Nederlands Pools online.
0 stemmen, beoordeling: 0/5. Een gratis vertaler voor Nederlands-Pools om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Nederlands naar Pools. De tekst wordt automatisch gekopieerd naar het onderste venster.
Nederlands-Pools woordenboek, Glosbe.
Onze Translation Memory komt vooral uit parallelle corpora die gemaakt zijn door de mens. Dergelijke vertaalde zinnen zijn een zeer nuttige aanvulling op woordenboeken. Momenteel bevat het systeem zo n 147.604 vertaalde zinnen. Momenteel hebben we 5729350 zinnen vertaald. Help ons bij het creëren van het grootste Nederlands Pools woordenboek online.
Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept.
vertalen pools nederlands pools nederlands vertaler vertaling nederlands pools zinnen.
Help ons bij het creëren van het grootste Nederlands Pools woordenboek online. Log in en voeg uw nieuwe vertaling toe. Glosbe is een gezamenlijk project en een ieder kan vertalingen toevoegen en verwijderen. vertaal nederlands naar pools. vertaling nederlands pools zinnen.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Handige woorden en zinnen Talennet Pools.
Over het Pools. Woorden en zinnen. 11 juni t/m 25 september 2010. Een theatervoorstelling op basis van het werk van Witold Gombrowicz. Handige woorden en zinnen. Op deze pagina vindt u kant en klare woordenlijsten. Wilt u een eigen tekst laten vertalen?
Pools woordenboek.
Vertaal één woord vanuit of naar het Pools, Nederlands of Engels Vertaal vanuit het Nederlands naar vrijwel iedere andere taal. Het woordenboek bevat 1.350.000 vertalingen en zinnen. Dit woordenboek kan vertalen vanuit het Nederlands van en naar het Engels en Pools.
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jou de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekent dat alle gegevens in Nederland blijven.
vertalen pools nederlands nederlands pools vertalen pools nederlands vertalen zinnen.
nederlands pools vertalen. pools nederlands vertaler. vertalen pools naar nederlands. beëdigd vertaler pools nederlands. vertalen van pools naar nederlands. pools nederlands vertalen zinnen. Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu. Nederlands-Pools woordenboek, Glosbe.

Contacteer ons