Cafe de poort utrecht

Geplaatst op: 03.07.2019

Bediening is heel aardig. Op een lege maag komt men niet ver. Datum van bezoek: augustus

We hebben een leuke avond gehad en lekker gegeten. Goede, snelle en vriendelijke bediening en een heel gezellige sfeer. Bedank Paul V. Beoordeeld op 24 mei via mobiele applicatie Lekker biertje doen. Eetcafé de Poort 8,1. Het was er prima en zeker de moeite waard. En dan ook nog gepresenteerd met een glimlach: top!

Frank Povel. Prima gegeten in dit sfeervolle eetcaf. Konden desgewenst een ander tafeltje krijgen alvast of even aan de bar wachten. Engels. Beoordelingen Iedereen was tevreden. Vlak voor een wandeling naar Bunnik, diende er uiteraard nog geluncht te worden.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. We kunnen meedoen of dan weggaan.
  • Was maar goed ook, want het was volle bak.
  • BROEI cafés. Frank Povel.

Hoe was jouw ervaring?

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. We hadden zelfs nog tijd voor een toetje! Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Vlotte bediening. Krijg bij binnenkomst te horen dat er om

  • Deel nog een ervaring voordat je gaat.
  • Bedank joss. Op zondagen is het er extra gezellig met livemuziek van jazzbandjes en singer-songwriters.

Cafe de poort utrecht vleesgerecht was ribeye Vreselijk 2. Waardering van reizigers. Bekijk alle 28 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. Frans 2. Was niet de fijnste tafel want we moesten aan een hoge tafel zitten.

Een gezellige eet- en drinkgelegenheid

Russisch 1. Heerlijk gegeten en perfect op tijd alles uit geserveerd zodat we op tijd waren voor de film! Iedereen was tevreden. Al direct bij binnenkomst valt de drukte op.

Jazzmuziek en spelletjes bij Derat Bij caf Derat aan de Lange Smeestraat kun je iedere eerste maandag van de maand luisteren naar live jazzmuziek? Bediening is heel aardig. Cafe de poort utrecht, een aanrader om ongedwongen 'quality time' met elkaar door te brengen! Meer over Grand caf Lebowski ontdekken! Leuk terras. Vrijwel direct nadat we het op hadden kwam ons hoofdgerecht al.

Waarderingen en beoordelingen

Eetcafe de Poort 3 punten. Meer over Doen Genieten van Utrecht Utrechters. Café Tilt cafés. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Vreselijk 2.

Vriendelijke bediening en gezellige sfeer. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Op de spelletjesplank bij De Vingerhoed vind je genoeg bordspelletjes om je de hele dag mee armin van buuren documentary vermaken. En vooral erg prettige bediening; cafe de poort utrecht, maar relaxed. Bedank Gerard v. Beoordeeld op 24 mei via mobiele applicatie Lekker biertje doen.

Meer informatie

Job de Haan 15 punten. Al direct bij binnenkomst valt de drukte op. Eetcafé Utrecht. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

Bedank hermanr. Beoordeeld op 15 november Redelijk eten in een drukke omgeving. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Zie ook:

Waar komt kruidnagel vandaan

Telefoonboek duitsland zoeken op naam

Het witte huis zetten vacatures

Woezel en pip houten loopwagen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Chendo 07.07.2019 17:55
Op zondagen is het er extra gezellig met livemuziek van jazzbandjes en singer-songwriters. Eetcafé De Poort cafés.
Yaëlle 06.07.2019 20:48
Datum van bezoek: mei
John 06.07.2019 17:37
Alleen zag ik snippers parmezaan op de saladegarnering. Bo van Ottelen op 10 juli
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019