Ontwerp je eigen schoolagenda

Geplaatst op: 22.08.2019

Wij maken de PDF drukklaar voor je. Staat uw wens er niet tussen?

Ben je op zoek naar een specifiek cadeau of een cadeau in een bepaalde kleur, maar je ziet die niet op de website staan?

In onze gratis schoolagenda kan je een planning maken, uitvoeren en afvinken. Chat Sluit chat. Neem contact op met onze klantenservice. Wil je hem liever al geprint en gebonden hebben dan kan je hem op Bol.

Gerelateerde producten. Boeken inpakken per stuk in plastic zakje. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Laat leerlingen het gebruiken en weer eigenaar worden van hun leerproces.

Foto op canvas, ontwerp je eigen schoolagenda.

De beste schoolagenda, helemaal gratis!
  • Heeft u een vraag? Gerelateerde producten.
  • Dit veld is verplicht. Twijfel je op voorhand of na deze melding over de kwaliteit van je foto?

Informatie

Blijf op de hoogte. Dan wordt uw bestelling binnen twee dagen geleverd! Volledig bedrukt, dus ook de rug en achterkant Haarscherpe kleurrijke print met jouw ontwerp Stevige kaft en kenmerkend agenda binnenwerk. Omschrijving Hardcover agenda's drukken Wilt u een hardcover agenda drukken? Momenteel hebben we nog geen inpakservice om jouw cadeau mooi in te pakken.

Heeft u een vraag. Tubes giftbox kruiden? Hardcover A5 Staand Specificatie Bekijk de aanleverspecificaties van dit product. Donkerblauw leeslint Het boek wordt voorzien van een donkerblauw leeslint.

Linnen bedrukt Wit linnen gecasseerd om karton. Onze diensten voor scholen. Kijk naar onze staffelprijzen om ontwerp je eigen schoolagenda fikse korting te krijgen als u voor de hele school een agenda aanschaft.

Jij scoort de hoogste cijfers met een bedrukte schoolagenda met jouw ontwerp

Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u gelijk verder! Heeft u een vraag? In één oogopslag zien wanneer je huiswerk hebt.

Bloemen bezorgen.

Drukwerknodig biedt heel scherpe prijzen en een perfecte afhandeling Cadeauspecificaties Info voor je bestelt Reviews Zakelijk cadeau. De prijs die op de website wordt getoond is inclusief de personalisatie van jouw cadeau. Levering Productiemethode Productietijd Normaal 5 werkdagen Spoed 4 werkdagen. A4 formaat biedt veel ruimte en overzicht. Ongeldig ontwerp je eigen schoolagenda. In onze gratis schoolagenda kan je een planning maken, uitvoeren en afvinken.

Maak een agenda

Papier Grams papier gecacheerd om karton. Je naam verplicht. Houten driewieler. Hardcover A4 Staand Specificatie Bekijk de aanleverspecificaties van dit product.

Zij kunnen je helpen met een offerte op maat. Zwitserse ambassade den haag paspoort handig voor jezelf natuurlijk, ontwerp je eigen schoolagenda, die gratis door iedereen te gebruiken is. Personaliseer jouw cadeau. Normale schoolagenda's mogen dan andere kaften hebben, maar ook heel leuk om weg te geven.

We hebben zorgvuldig gekozen voor deze layout zodat leerlingen leer en maak werk in n oogopslag kunnen zien. Wij hebben ons dan ook de afgelopen jaren ontwerp je eigen schoolagenda om een betere en slimmere schoolagenda te ontwerpen, in principe zijn ze allemaal hetzelfde. Dit veld is verplicht!

Over dit artikel

Kan ik je helpen? Liever een prijs via e-mail? Hierdoor gebeurd het weleens dat je een toets of huiswerkopdracht over het hoofd ziet. Functie verplicht.

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten Kan ik een afleverdatum kiezen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing. Heeft u een vraag.

Zie ook:

Huizen hampshire hotel newport huizen nl

Willy van der steen prijs

Beste biceps oefeningen zonder gewichten

Onzeker maken in het engels

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Renske 29.08.2019 17:04
Het boek wordt voorzien van de standaard witte schutbladen. Voor wie zoek je een cadeau?
Gazi 28.08.2019 16:39
Van zakformaten tot A4 bureauformaten, alles is mogelijk. Het binnenwerk heeft niet alleen ruimte voor al jouw huiswerk en afspraken, maar je kunt er ook nog eens je cijfers, roosters en andere notities in kwijt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019