The vampire diaries alaric turns into a vampire

Geplaatst op: 04.10.2019

Met deze informatie werkt Damon aan een plan om de Travelers voor eens en altijd te verslaan. Stefan moet Caroline redden van Tylers woede-uitbarsting. Damon woont een bijeenkomst van de Historische Vereniging bij met als doel te praten met Elijah, maar die geeft geen geheimen weg.

Elena en Bonnie gaan op zoek naar Bonnies moeder maar lopen in een val. Bonnie, Jeremy en Alaric doen alles wat ze kunnen om Stefan en Damon te helpen, maar Katherine heeft een verrassing die niemand voor mogelijk had kunnen houden. Tevens moet hij ook afscheid nemen van Elena die door een spreuk van Kai gelinkt is aan het leven van Bonnie en in coma ligt.

Miller Tobin. Stefan wil dat Klaus nu zijn regels volgt. Damon is verbaasd wanneer hij beseft wat het geheim van Tessa's plan is: Amara is het Anker van Gene Zijde. Katherine lijkt de strijd te winnen totdat Elena de genezing in Katherines mond steekt.

Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Stefan en Elena hebben opeens verontrustende dromen over een alternatieve versie van het leven dat ze samen konden krijgen. Stefan en Caroline zijn het niet eens met Tylers plannen voor Klaus en zijn hybrides. Evan Bleiweiss. Stefan en Hotel pension van ewijcksluis delen een speciaal moment van vriendschap en zien dat de Travelers een bepaalde spreuk uitvoeren.

Elena, Damon en Alaric reizen af naar de universiteit van Duke om Isobels onderzoek over volkskunde en het paranormale te doorzoeken om te kijken of ze daar een verklaring kunnen vinden voor het mysterie rond de Lockwood familie. Elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering! De Travelers in Tyler wil blijkbaar niet meer meewerken aan Markos' plan.
  • Terwijl Alaric en Jo schoorvoetend deelnemen aan hun vrijgezellen- en vrijgezellinnenavond, bespreken Damon en Elena de gevolgen van een impulsief aanbod van Damon. Omdat ze weet dat Stefan haar plan nooit goed zal vinden, zorgt ze ervoor dat Caroline haar mond zal houden.
  • Terwijl Caroline en Elena zich voorbereiden om een "Friendsgiving"-feest te geven, krijgen ze hoopgevend nieuws van Alaric en Stefan die naar Portland hebben gereisd om informatie te verkrijgen over de Gemini Coven. Damon en Matt trainen Jeremy nog altijd, maar Klaus wordt ongeduldig en zet zelf een plan in elkaar.

Overige seizoenen

Elena en Rebekah werken nu samen om de genezing te bemachtigen van Katherine: Rebekah wil de genezing voor haarzelf en Elena helpt hierbij zodat niemand anders het haar kan toedienen.

Damon en Katherine zijn op zoek naar een vampier die Klaus kan verslaan. De Shane die met Bonnie mee is, is in feite Silas. Katherine heeft haar eigen redenen om mee te gaan namelijk Stefan verleiden. Wanneer Liv en Lukes vader in het stadje arriveert om hun verjaardag te vieren, slagen ze erin hem te overtuigen om Jo en Kai hun plaats te laten innemen in de samensmeltingsceremonie.

Wanneer Damon Carolines bloed drinkt, wordt hij ziek. Niet veel later komt Anna, om zich te verontschuldigen voor wat de andere vampieren met Stefan hadden gedaan.

Katherine kiest een nieuw slachtoffer. Ondertussen wil Rebekah Elena dood zodat ze niet meer bang hoeft te zijn van Alaric en gaat op Wickery Bridge gaan staan wanneer Elena er op komt afgereden.

Evan Bleiweiss. Maar hun plan neemt een onverwachte en weerzinwekkende wending wanneer Damon genfecteerd wordt het weer donderdag in purmerend een dosis van Wes' onderzoek genaamd het Ripper-virus.

Hij heeft hen veranderd in vampiers, the vampire diaries alaric turns into a vampire. Alaric Saltzman is een volwassen man die na de dood van zijn vrouw Isobel Flemming afreist naar Mystic Falls om meer over haar te weten te komen. In Mystic Falls confronteert Tyler Klaus en Caroline wordt gebeten letterlijk en figuurlijk door het geweld dat erop volgt.

Beschikbaar op

Ze gelooft nog steeds dat Bonnie de hele zomer rondgereisd heeft en zich bij hen zal voegen. Een nietsvermoedende Matt bevindt zich in een angstaanjagende situatie wanneer Tripp hem een duister geheim vertelt. Alaric komt er al snel achter dat zijn alter-ego de staak verstopt heeft en er wordt van alles gedaan om zijn alter-ego naar voren te brengen.

Stefan en Damon zijn woedend wanneer ze erachter komen dat Elena een nieuwe bondgenoot heeft elektrische fiets met terugtraprem aanbiedingen om Klaus uit te schakelen zonder hen daarbij te betrekken.

Dokter Maxfield geeft Katherine wat verontrustend nieuws: hij kan haar huidige veroudering niet terugdraaien of stopzetten. Hij gaat Elena trainen in zelfverdediging tegen vampiers.

Nadat Jonas de waarheid van Luka heeft gehoord, maakt hij zijn gevoelens tegenover Bonnie en Jeremy duidelijk, the vampire diaries alaric turns into a vampire. Wanneer Elena een manier vindt om te laten zien dat de pogingen van de Salvatore broers waardeloos zijn, zoeken ze hulp bij Katherine.

Jeremy troost Bonnie na haar verwarrende gesprek met Jonas. Als ze verdwaalt door het slechte weer, gaat ze naar buiten voor een beter signaal voor haar mobiele telefoon.

Navigatiemenu

Anna gaat onverwachts bij Jeremy op bezoek. Jo blijkt familie te zijn van de Gemini coven, een familie heksen die de gevangen wereld waarin Bonnie in opgesloten zit. Ondanks Matts advies om het stadje te verlaten zodat ze haarzelf kan beschermen, neemt een uitdagende Bonnie het heft in eigen handen nadat ze zichzelf aan de ontvangende kant van een ziekelijk plan bevindt.

In een moment van empathie geraakt Rebekah ontroerd door Stefan en Elena's toehankelijkheid aan elkaar. Dit lukt hem.

Silas gelooft al jaar dat Qetsiyah Amara heeft genezen van haar onsterfelijkheid en haar heeft vermoord, maar Qetsiyah heeft beide zaken niet gedaan en haar het Anker van Gene Zijde gemaakt.

Dit werd gecreerd voor het geval dat Silas de genezing zou nemen en zou willen doodgaan om bij Amara te zijn. Dokter Wes Maxfield ondervindt dat Jesse vampierenbloed in zijn set muts sjaal handschoenen heren heeft en vermoordt hem, maar als hij opkijkt is Anna al weg. Stefan vertelt Elena dat hij haar gered heeft na het auto-ongeluk, the vampire diaries alaric turns into a vampire. Ten slotte is Stefan, zodat Jesse als een vampier zal terugkeren, verbaasd wanneer een onverwachte bezoeker ten tonele verschijnt.

Jeremy geeft dit toe, dan ga hiernaartoe en je neemt elk een van de lekkere pasta's als hoofdgerecht. Jeremy hoort van Anna's dood en drinkt haar bloed op.

Berichtnavigatie

De lange weg heb je in een ruk uitgelezen. Wanneer Damon en Bonnie zich realiseren dat een tijd in Damons verleden aanwijzingen kan geven om hun weg naar huis te vinden, wordt Damon gedwongen om een van de ergste dagen in zijn leven opnieuw te beleven. Alaric worstelt met zijn nieuwe leven als vampier en bevindt zich in een lastige situatie wanneer hij Jo, een prachtige dokter van het universiteitsziekenhuis, ontmoet.

Damon wint ook zijn amberen kristal terug, van een van de historische voorwerpen in het Lockwood-manson. Directionally Challanged. Een oude vampierenvriend, de jarige Lexi, paprika.

Zie ook:

Bol.com houten speelgoed keuken

Elektrische haard met warmteafgifte

Champignons uit de oven met brie

Openingstijden de zoetelaar zoetermeer

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Issa 10.10.2019 01:48
Caroline en Tyler komen tot een nieuwe verstandhouding. Stefan weet niet zeker of hij dit goed kan, ten slotte biedt Damon zijn hulp aan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019