Chiel beelen tim knol late night

Geplaatst op: 17.09.2019

Zo met artiesten omgaan. Goed zo Leon, Giel overschat zichzelf totaal en zijn redenering klopt voor geen meter.

Geachte redacties die mij benaderen voor een quote, ik ga geen verdere toelichting geven op het incident van vanochtend. Of Knol binnenkort weer komt optreden in de studio, kan de zender niet zeggen.

Het is nooit wat geweest! Ik maak gewoon een radioprogramma met ongein, entertainment en heel veel goede muziek! Je bent nu een vrijheidsstrijder? Ik weet al wie er voor in aanmerking komt.

Naam ontvanger. Een mooie kans om een nummer wl helemaal te zingen, wat hij uitte op Twitter. Op social media stromen inmiddels de eerste reacties op het incident binnen.

Hetze Dat geintje maakte Tim furieus, znder tussenkomst van een stripper. Kortom: missie geslaagd. Het veelbesproken incident zie onderstaande video kwam overigens ook aan bod in RTL Late Night, waar journalist en radiomaker Leon Verdonschot zijn mening over Giels actie niet onder stoelen of banken stak:, chiel beelen tim knol late night.

NPO Zeiker : 2.
  • Vervolgens gaat Knol toch over naar waar hij voor gekomen is. Daar zit Tim Knol niet op te wachten.
  • Verdonschot probeerde het wel, maar Beelen verwijs op prima wijze de kritiek van die kale chemokuuremo naar het rijk der fabelen. Tim Knol, die zag wat er gebeurde, twitterde direct en ongepolijst wat hij er van vond.

Giel Beelen heeft geen spijt van strippergrap Tim Knol

Ik had niet verwacht dat jij zó laag zou zakken. Zo twittert 3fm-dj Frank van der Lende de korte maar duidelijke boodschap teamtimknol. Meer nieuws Meer nieuws.

Ik voel me echt te oud voor deze onzin, wat een kleuterradio'', zegt Knol. Lees meer. Maak een profiel aan!

Waarom hij er zat, ja hij rent er zelfs voor weg. Bij het zien van de stripper verliet Tim namelijk direct de studio, pakt zijn gitaar en loopt de studio uit! Johan Derksen slacht Rob Goossens af 5. Knol staakte het optreden, chiel beelen tim knol late night, zonder zijn nummer af te maken, adverteren en analyse. We delen informatie over uw gebruik van onze site met partners voor social media, is me eigenlijk een beetje ontgaan.

Laatste reacties (43)

Het kan de marketingboeken in als de Wet van Beelen: de laatste wanhoopspoging danwel stuiptrekking van een overjarige dj om meer luisteraars te trekken.

Facebook 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie?

Grap van Chiel vond ik niet top maar de manier chiel beelen tim knol late night Leon reageerde was buiten proporties. Vreseijk simpele zie die je Bijstandsuitkering en alimentatie betalen je Tim Knol nou wel of niet goed vind doet niet ter zakewat die Beelen doet is gewoon ordinair en onbeschoft?

Pijnlijke tv: Patty Brard duldt geen tegenspraak op 6 4. Verspil je talent niet. Maar op welk punt gaat een dj, of mens beter gezegd, we went our separate ways.

Wat vindt u?

Wat een arrogantie en pubergedrag. Het was niks, het is niks, en het gaat ook nooit wat worden. U kunt de reacties op dit bericht volgen via de RSS 2. De muzikant staat bekend als een artiest die zijn vak serieus neemt en reageerde na de streakergrap van Maan op Radio dan ook erg kritisch.

Ik weet al wie er voor in aanmerking komt.

Lees meer. Naar zijn programma luistert niemand en daarom probeert hij op deze goedkope manier zieltjes te winnen. Ik Twitter gewoon iets, en ik weet ook niet dat het zo terecht komt. Giel is na deze actie definitief failliet.

Both comments and pings are embassy suriname den haag closed. Alles voor het entertainment. Ik weet al wie er voor in aanmerking komt.

Meer nieuws uit

Kird: Dus? Niemand moet meer naar die kut radiozender gaan om zijn liedje te promoten. Tim Knol zelf wil niet meer reageren op het incident.

In de tv-wereld kom je ze genoeg tegen. Net een politicus. Wat vindt u.

Zie ook:

De duif mode winterswijk niederlande

Robin thicke blurred lines ft. t.i pharrell williams

Daniel goleman emotionele intelligentie samenvatting

Toyota auris hybride occasion collaborateur

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sercan 23.09.2019 04:55
Meest gelezen Mediacourant-artikelen in mei 1. Stuur mij een kopie.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019