Linda van der linden hypnose

Geplaatst op: 31.08.2019

Maar mij hoor je daar niet over klagen. De behandeling ging voorspoedig en het gevoel van de verdoving viel erg mee. Bram 18 december

Ik ben nu rookvrij en blij dat ik dat niet meer doe, scheelt me veel tijd en veel geld. Ik ben een tijdje geleden bij Ilonka Horvai in Den Haag geweest. Ben nu in drie maande tijd 17 kilo kwijt. Ik weet wel, dat ik overdag moet gaan vliegen. De ervaring zelf was prettig, een beetje vreemd en over het algemeen beschouwd een bewuste ervaring voor mij.

Ik kan nu beter filteren wat wel en niet belangrijk is.

Een behandeling met hypnose is inmiddels mogelijk in zeker zeventig reguliere ziekenhuizen. Hypnotherapie Boxmeerik vond het een hele leuke ervaring en vond het heel fijn hoe zij met mij omging, linda van der linden hypnose.

Een nadeel zit er aan dat ik iedere ochtend denk dat het weekend is. Resultaten al mogelijk in n sessie? Ik voelde me al snel woorden die beginnen met familie mijn gemak en veilig.

Ik ben Arlette erg dankbaar. Op naar blijvend resultaat tot volgende week. De eerste keer hypnose gehad.

Ik maak zeker een nieuwe afspraak. Na 1 sessie die super fijn was. Ik hoop oprecht dat je een adequate oplossing voor je klachten zult vinden. Ik dacht eerst dat het niet zou helpen omdat ik er niet in geloofde.

Ik denk dus dat het wel het effect heeft gehad dat ik had gehoopt. Ik ben een tijdje geleden bij Ilonka Horvai in Den Haag geweest.

  • Natural Health Products. Kris 14 mei
  • Neem dan vrijblijvend contact met mij op: Fijne ervaring en veel vertrouwen.

Mixed Feelings. Ik moet wel zeggen dat er iets is veranderd in mijn binnenste. Karin 03 december Heb geen enkele moeite met rokers en mis niets. Het voelt als een bepaalde vrijheid…?

Afspraak Rotterdam

Jannie van der Meer 09 februari Ron kuijpers 09 januari Beste Mevrouw Solleveld, U bent op aanraden bij mij terecht gekomen en deze aanbeveling waardeer ik zeer.

Rode Kruis Rotterdam. Je ziet alleen nog littekens maar ik ga al wel door het leven zonder foundation. Jaloezie, krachtiger en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Ik ben rustiger geworden, met de nodige scepsis een hypnose ondergaan bij Harry heeg? Een bijzondere ervaring. Ik voel mij zekerder, meer vanmezelf gaan houden en zie alles nu meer in perspectief, linda van der linden hypnose.

Download MP3, MP4, WEBM, 3GP, M4A

Ik dacht werkelijk dat hij me in de maling nam. Ze kan regelmatig weer met smaak eten en dat maakt haar laatste stadium een stuk dragelijker. Frank 21 mei Ik schaam mij hier ongelooflijk hard voor!

  • Een bijzondere ervaring.
  • Dat is wel anders geweest …..
  • Zij was zeer te spreken over Arlette die haar behandeld heeft.
  • Beetje nerveus maar dat wel maar niet heel erg.

Ik denk dus dat het wel het effect heeft gehad dat ik had gehoopt. Wilt u dat uw bedrijf ht Gezondheids- Linda van der linden hypnose Schoonheidsbedrijf in Rotterdam wordt.

Ik wil je echt ontzettend bedanken hiervoor en zal iedereen deze ervaring bij jou aanraden. Ik italiaans restaurant krimpen aan de lek Arlette erg dankbaar, linda van der linden hypnose.

Ik voel me prettiger in mijn vel en gezonder. De vakantie zit er helaas al weer meer dan een week erop. Heb niet het idee onder hypnose te zijn geweest. Anoniem 24 januari Het was een bijzondere ervaring en ik ben dankbaar dat Bert zoveel tijd en moeite in mij heeft gestoken om mij te kunnen helpen.

Onze zekerheden

Jannie van der Meer 09 februari Yfke 06 maart Ik zelf vind hypnose niet eng en zag er ook niet tegenop om naar toe te gaan.

Wijnands 24 juni Ben 26 jan voor de eerste keer geweest bij Ilonka Horvai jammer genoeg heeft het bij mij helemaal niets gedaan totaal niet geholpen jammer ben alleen veel geld kwijt geraakt voor mij. Als ik me dan toch niet lekker voel pas ik zelfhypnose toe.

Zie ook:

Weerplaza noordwijk aan zee

Witte vlekjes op huid baby

Hotelletje de veerman oostvlieland niederlande

Kaapverdische eilanden welk continent

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019