Update adobe flash player

Geplaatst op: 16.09.2019

Deze optie biedt de beste beveiliging voor uw systeem. Opmerkingen Voor Windows RT 8. De update downloaden en installeren.

De klanten worden aangemoedigd om een upgrade naar System Center Configuration Manager uit te voeren. België - Nederlands. U kunt de software en beveiligingsupdates beheren die u moet implementeren op de servers, desktops en mobiele systemen in uw organisatie. Positie in Browser Gereedschap :. Alle producten. Laatste wijzigingen.

Indien het nummer dat naast de naam van je browser staat gelijk is aan die in het Flash Player-menu, dan hoeft Flash Player niet te worden bijgewerkt. Grafisch Ontwerp. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren? De datums update adobe flash player tijden kunnen veranderen wanneer u bepaalde acties op de bestanden uitvoert. Bij het toepassen van updates worden vaak de bestanden en registerinstellingen bijgewerkt die nodig zijn om uw toepassingen uit te voeren, update adobe flash player.

Er zijn recentelijk wat alternatieven op de markt gekomen, maar de meesten missen de grote compatibiliteit en functionaliteit van de originele Flash Speler, waardoor Adobe nog steeds de marktleider is. Herstart je browser wanneer dat wordt aangegeven.
  • Dubbelklik op Flash Player, klik op de tab Geavanceerd en selecteer een optie onder Updates. Animatie Software.
  • Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Versie 31.x

Deze optie wordt niet aanbevolen. Flash Movie Player. Free Flash Player. Learn how. Wanneer je je gebruikersnaam weer onderin het Terminal-venster ziet verschijnen, dan is Flash Player succesvol bijgewerkt.

Begrijp hoe het installeren van de Flash Player in Linux in zijn werk gaat.

Klik op de tab Updates. Adobe Premiere Pro 7 2. Voer het update-commando in. De klanten worden aangemoedigd om update adobe flash player upgrade naar System Center Configuration Manager uit te voeren. Cookies maken wikiHow beter. Schweiz - Deutsch. Espaa - Espaol. Typ hier uw zoekterm in:.

Update Adobe handmatig aanpassen

Deze vind je in de rechterbovenhoek van het venster van het Configuratiescherm. Software vergelijkbaar met Adobe Flash Player:. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Windows 10, versie bestandsinformatie.

Windows Server R2, dan heb je dezelfde versie van Flash Player al genstalleerd. Ja Nee. Klik op het drop-downmenu 'Weergeven met'.

Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Als er geen update beschikbaar was, Windows 8.

Versie 32.x

Windows Server en Windows 10, versie ,bestandsinformatie. Polska - Polski. Windows Server Update Services. Microsoft Baseline Security Analyzer MBSA stelt beheerders in staat lokale en externe systemen te scannen op ontbrekende beveiligingsupdates en op veelvoorkomende beveiligingsfouten in configuraties.

Flash Movie Player.

Deze vind je bovenin het venster. Save Flash Update adobe flash player. Dit is een tabblad bovenin het venster van de Flash Player. Disclaimerinformatie van derden De producten van derden die in dit artikel worden vermeld, en zorgen voor een soepelere en verleidelijkere gebruikerservaring. Klik op het drop-downmenu 'Weergeven met', update adobe flash player. Op deze pagina Overzicht Uw update-instellingen wijzigen Beveiliging.

Me waarschuwen wanneer updates beschikbaar zijn. Flash integratie zorgt er nog steeds voor dat afbeeldingen en video's naadloos worden gestreamed op websites, worden vervaardigd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft.

Samenvatting

Srbija - Srpski. Volg de installatie-instructies op het scherm. Belgique - Français.

United Kingdom - English. India - English. Begrijp hoe het installeren van de Flash Player in Linux in zijn werk gaat.

Zie ook:

Siemens inductie met gas wokbrander

Volkswagen kever cabriolet te koop

Pdf bestanden samenvoegen offline

Pete philly and perquisite womb to tomb

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ebru 21.09.2019 17:27
Adobe Dreamweaver 5.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019