Vaartijden boot den helder texel

Geplaatst op: 29.08.2019

Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel. Texelstroom Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso.

De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal.

Per boot naar Texel , voor velen iets om naar uit te kijken. Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel.

Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal.

Verblijfsduur Weekend. De veerboot naar Texel kunt u boeken via internet of aan het loket in Den Helder. Echter is het aantal personenauto's 40 minder? Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers, vaartijden boot den helder texel.

Vertrektijden vanaf Texel

Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Bus lijn 33 sluit aan op de veerboottijden en vertrekt elk uur om — vanaf het NS-station. Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar? Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. Extra afvaarten.

Als u een dagje Texel wilt doen kunt u de auto meenemen aan boord of parkeren achter de terminal, voor meer informatie zie TESO. Per voertuig naar of van Texel reizen?

Een kaartje is geen reservering, tenzij u speciale wensen heeft of een zeer breed voertuig hebt. Telefonisch boeken van kaartjes voor TESO is niet mogelijk, want u kunt geen afvaarten reserveren. Wilt u gebruik maken van een debiteurenpas.

Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal. De maximum leeftijd is 26 jaar.

Veerboot Den Helder - Texel, vaartijden boot den helder texel. De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers vervoeren dan de Texelstroom.

Teso Texel

In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. De bus sluit bij aankomst van de boot in Den Helder aan richting het station. Per voertuig naar of van Texel reizen? Boot Texel.

Meestal kunt u de trein met krappe aansluiting van - halen. Per boot naar Texelvoor velen iets om naar uit te kijken, vaartijden boot den helder texel. Het adres van de terminal in Den Helder is:. Zoeken naar:. Op vrijdag is er vaak een afvaart alleen voor gevaarlijke stoffen om vanaf Den Helder en om vanaf Texel.

Vertrektijden

Aankomst De eerste boot gaat al om 6. Meer informatie vindt u op de website van Teso. U kunt ook aan het loket in Den Helder uw kaartje kopen.

Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. Het adres van de terminal in Den Helder vaartijden boot den helder texel. Per voertuig naar of van Texel reizen? Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, zodat de maag en darmen altijd wat te doen hebben.

Op Zondag vaart de boot vanaf 8.

Tarieven oversteek

De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan.

Dagelijks is de laatste afvaart vanaf Texel om en vanaf Den Helder om Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief.

Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland. Bekijk hier de tarieven. Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel, vaartijden boot den helder texel.

Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.

Zie ook:

Security code credit card online

Europa league live stream eurosport

Euribor rente nederlandse bank

Quiche met gerookte zalm en spinazie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Silvester 29.08.2019 17:40
Dagelijks is de laatste afvaart vanaf Texel om en vanaf Den Helder om De bus sluit bij aankomst van de boot in Den Helder aan richting het station.
Diya 31.08.2019 14:13
Beleef de seizoenen op Texel.
Nita 01.09.2019 13:46
Op vrijdag is er vaak een afvaart alleen voor gevaarlijke stoffen om vanaf Den Helder en om vanaf Texel. De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019