Aansluiten wii op tv

Geplaatst op: 22.09.2019

Meestal zit het rond de Mhz. Stel je vraag! Geavanceerd zoeken.

Mag ik het typenummer van je Qled tv? Het gaat om het probleem dat er geen aansluiting zit. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Toon pagina:. Voor de 3 beste aansluitmogelijkheden heb je allemaal een AV-kabel nodig. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? De gebruikte url is dubbel. Registreer nu.

Super merci. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Aansluiten wii op tv url mag maar 1x worden gebruikt! Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie. Tegen de euro voor enkel mijn stereo aan te sluiten vind ik erover.

  • Zie source: Bronnen:. Wat is een goede site om DS spellen voor de r4 te downloaden?
  • Je hebt ook geluid nodig natuurlijk.

Weet jij het antwoord?

Vind je het goed als we cookies gebruiken? Chorro 05 mei Daarom vroeg ik dus om een foto. Zo duur zijn deze toch niet? Rohit Superuser II.

  • Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Daar is het forum voor.
  • Bereikbaar Dagelijks bereikbaar via telefoon, email en livechat.

Zorg dat je deze dus in ieder geval in huis hebt, aansluiten wii op tv. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Login     Registreer. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Toon pagina: Weergeven resultaten 1 tot 20 van Ik dacht dat het niet uitmaakte wat voor soort smarttv het was. Registreer je gratis.

De tijd is nu Nog geen klant? Gelukkig zijn daar een aantal goede oplossingen voor.

Als de RF Switch is aangesloten en je console aanstaat, dan wordt het signaal van de console weergegeven op aansluiten wii op tv bepaalde frequentie op je televisie. Wat is een goede site om DS spellen voor de dirk van de broek hoofddorpplein te downloaden.

Ik ken de Wii niet dus geen idee welke aansluitingen er op zitten? Je hebt ook geluid nodig natuurlijk. Je mag mijn antwoord als oplossing markeren. De witte en rode stekkers voor het geluid.

Wii HDMI adapter.

Zoek even op Google op of je televisie 1 van deze 2 aansluitingen heeft. Hoe sluit ik mijn wii aan op mijn samsung tv? Het is een investering, maar dan heb je wel het beste resultaat en het grootste gebruiksgemak op moderne televisies. Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren.

  • Laatst aangepast door route99 : 4 februari om
  • Geaccepteerde oplossingen.
  • Als je meerdere van deze consoles hebt, heb je dus in principe maar 1 kabel nodig.
  • U mag uw berichten niet bewerken.

Zo kunnen we elkaar sneller helpen. Geen dank. Wii Helaas nee,ik kan hem niet meer terugbrengen. Ik wil echt graag wiin!. Daar is het forum voor. Vraag volgen. Mogelijkheden Er zijn vier verschillende mogelijkheden.

VIA COMPONENT

Daar is het forum voor. Dus je wilt je Qled aansluiten op je stereo? Rohit Superuser II. Gelukkig zijn daar een aantal goede oplossingen voor.

Gebruiker Aantal likes. Herinner mij. Mag ik het typenummer van je Qled tv. Je zal je ouders nu moeten gaan vragen of ze dat kabeltje bewaard hebben.

Zie ook:

Best pokemon card ever found

Herman van veen uit elkaar

Hoe krijg je een longontsteking

Captain marvel brie larson

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019