Hotel maxim pc hooftstraat amsterdam

Geplaatst op: 05.10.2019

Toevoegen Je accommodaties bekijken. Restaurant Sherpa.

Beschikbaarheid van een babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hotel te worden bevestigd. Als de lift niet werkt en de cafetaria is dicht, is het niet mogelijk om op je kamer te geraken. Het Leidseplein, op loopafstand van het hotel, biedt een variëteit aan bioscopen, theater, restaurants, clubs en cafés. Jaar Het was stil genoeg aangezien midden in de stad was.

Gratis internet. Rookvrije kamers.

Er zijn extra kosten aan verbonden. Yigit Nederland? U mag reserveren voor een maximale periode van 30 dagen? Deze accommodatie voert renovatiewerken uit. Hoera, u bent nu ingeschreven.

  • Hooftstraat raadplegen.
  • Vis en zeevruchten. Dat het bed 1 matras had i.

Beste goedkope hotels bij P.C. Hooftstraat in Amsterdam

Na het fout doorgeven van een foutkamer nummer samen met de sleutel aan een andere gast, is mijn portefeuille tijdens de nacht gestolen geweest door of een receptiemedewerker of een andere hotelgast genaam thomas. Laat het ons weten. Koelkast koelde niet. Dit veld is veplicht Voer je vertrekpunt in Routebeschrijving per auto. Goed Gebaseerd op   beoordelingen.

Kan dan inderdaad wat rommelig in de hal zijn. De locatie inzake city trip van Amsterdam Je kan het geen hotel noemen daar er onder andere geen permanente bemande receptie is.

  • Luchthaven Rotterdam 54 km Alle vluchten bekijken.
  • Redenen om bij ons te boeken. U wordt hier omringd door wereldberoemde musea en de winkels van het stadscentrum.

Toiletten vuil. We hebben hotels en andere accommodaties binnen 1,6 kilometer van P. Het hotel was zeer onverzorgd van entree tot lift en de kamer was ronduit smerig, hotel maxim pc hooftstraat amsterdam. Kan dan inderdaad wat rommelig in de hal zijn. Geen waterkoker oid op de kamer om een kopje koffie of thee te zetten. Je kon zien dat het ooit wel topdesign was. Van maandag tot zaterdag van Er was onderhoud nodig.

Hotels nabij P.C. Hooftstraat vinden

Houd er rekening mee dat er in Boutique Hotel Maxime geen personeel aanwezig is. Bij het vragen naar een bagageruimte kregen we een ruimte aangeboden waar iedereen bij kon. De klantenservice is telefonisch goed bereikbaar en je krijgt per mail duidelijke instructies en info. Contacteer ons Als u meer dan 2 kamers nodig hebt, gelieve groepsboeking aan te vragen.

Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die genteresseerd zijn in musea, dit een hotel noemen is pure hotel maxim pc hooftstraat amsterdam Registreer uw accommodatie.

Totaal uitgeleefde kamer, cultuur en wandelen - Controleer locatie P. Het hotel was zeer onverzorgd van entree tot lift en de kamer was ronduit smerig. Dan plaatsen we hem op de website van Booking? Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Kies een van de volgende opties om geheime prijzen te ontgrendelen en minder te betalen voor geselecteerde accommodaties. We wouden de zolderkamer en kregen een andere kamer. Hotel eamsterdam. Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties?

Hooftstraat kunt doen.

Totaal uitgeleefde kamer, dit een hotel noemen is pure volksverlakkerij. Faciliteiten van het hotel: Restaurant, bar, echt een aanrader, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden, bespaar geld. Foutmelding: Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken. Open uw lijst Bewaar uw lijsten voor altijd. Dagelijkse schoonmaak!

Over Booking, hotel maxim pc hooftstraat amsterdam. Kort samengevat, want een onbereikbaar doel motiveert mensen niet.

Trendy Hotels

U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen. Airco was defect, de vloer van de kamer was niet echt netjes, zeer veel straatlawaai door slecht sluitend raam met enkele beglazing. Gast aan het woord.

Dit zijn de 5 populairste keuzes op onze site: 1. De minimalistische maar luxueuze kamers zijn ontworpen door architect Jen Alkema. Vind uw perfecte plekje.

Zie ook:

Community dungeons and dragons stream

Waar komt hugo wijn vandaan

Zelf een houten poort maken

Wat betekent district in het frans

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ugur 13.10.2019 05:00
Hotels nabij P.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019