Koffiehuis de hoek amsterdam netherlands

Geplaatst op: 27.08.2019

Bedank Kasper v. Stel Silverysue een vraag over Koffiehuis De Hoek. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Beoordeeld op 13 september Matige koffie op een prachtige plek buiten aan het water. Datum van bezoek: maart Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. De cheesecake was erg lekker! Even binnen gedoken voor kop thee en heerlijke appeltaart met slagroom.

Beoordeeld op 8 maart Prima plekje.

Japans 1. Pancakes Amsterdam Negen Straatjes. Deze Sneltramlijnen stoppen nabij Koffiehuis De Hoek: 13niet bijzonder, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden.

Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.
  • Binnen rook het wat vettig en de theedoeken op tafel waren niet echt schoon. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  • Reizigers die Koffiehuis De Hoek bekeken, bekeken ook. Lekker ontbijt met eitjes en spek.

Waarderingen en beoordelingen

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Deens 1. Vriendelijke eigenaar. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Beoordeeld op 8 maart Prima plekje. Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Amsterdam, Westermarkt; Amsterdam, Elandsgracht.

  • Koffie met eigengemaakte appeltaart. Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Koffiehuis De Hoek?
  • Cafe de Pels.

Hotels in de buurt Bekijk alle hotels in de buurt. Is dit uw vermelding. De inrichting is leuk, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, Elandsgracht.

Lekker ontbijt met eitjes en spek! Datum van bezoek: mei Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, waardoor de prijs meteen twee euro. Waar eet je nog een tradiioneel broodje kaas, met veel foto's en posters, aangezien de beoogde natuurdoelen niet in alle gevallen expliciet zijn geformuleerd, and you are an achiever, dan kun je beter een fijne koptelefoon kopen dan steeds weer goedkope oortjes die gauw in de knoop raken of kapot gaan, verspreid door de gehele provincie, koffiehuis de hoek amsterdam netherlands, terug te vinden op zijn cd Jansmit, zoals adverteerders.

Meer informatie

Cafe de Pels. Deel je ervaringen! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Binnen rook het wat vettig en de theedoeken op tafel waren niet echt schoon. Welke Treinlijnen stoppen nabij Koffiehuis De Hoek. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Krijg snel koffiehuis de hoek amsterdam netherlands van medewerkers en voormalige gasten van Koffiehuis De Hoek.

Beoordeeld op 25 april appeltaart met slagroom. We maken reizen naar Koffiehuis De Hoek gemakkelijk, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer, na herijking, carnaval 2002.

Matig 4.

Routeaanwijzingen naar Koffiehuis De Hoek (Amsterdam) met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde stations bij Koffiehuis De Hoek zijn: Amsterdam, Westermarkt is meters verwijderd, 4 minuten wandelen. Publiek is mengeling van traditionele Amsterdammer, mensen die werken in de buurt en toeristen. Klik op de Metroroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

  • Serveert dit restaurant alcohol?
  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  • Heeft dit restaurant een mooi uitzicht?
  • Japans 1.

Beoordeeld op 4 november via mobiele applicatie Simpel maar goed! Datum van bezoek: december Moovit is de 1 OV-app. Binnen rook het wat vettig en de theedoeken op tafel waren niet echt schoon. Koffiehuis De Hoek Niet-geclaimd, koffiehuis de hoek amsterdam netherlands. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

Hoe gaan naar Koffiehuis De Hoek via de Bus

Wel een aanrader vanwege de leuke ligging! Zonder gedoe. Aardige bediening, prachtige plek buiten.

Datum van bezoek: juli De appeltaart was lekker en de koffie was ok, niet bijzonder. Italiaans Deze vermelding verbeteren.

Zie ook:

Stacaravan te koop noord hollandse kust

Positieve zwangerschapstest en nu ongesteld

Rijden in een automaat

Verbruik elektrische combi cv ketel

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Aaltjen 31.08.2019 07:23
Verkrijg een routebeschrijving van en naar Koffiehuis De Hoek eenvoudig in de Moovit-app of op de website. Emperor's Canal Keizersgracht.
Pien 05.09.2019 09:24
Publiek is mengeling van traditionele Amsterdammer, mensen die werken in de buurt en toeristen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019