Kaartje in de bus kopen arriva

Geplaatst op: 03.10.2019

Liever vooraf een Ritkaart of Dagkaart als E-ticket kopen? Ga je met een grotere groep op pad?

Het is daarnaast ook nog mogelijk om een los kaartje te kopen voor het openbaar vervoer. Voor de buslijnen 1 en 5 richting station Wyck geldt het reguliere OV tarief. E-tickets Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt? Wil je toch een kaartje kopen met contant geld? Dit tarief is opgebouwd uit een vast opstaptarief en een prijs per kilometer: Opstaptarief 0,96 euro Prijs per kilometer 2e klas 0, euro Prijs per kilometer 1e klas 0, euro Ook op de stations van Herzogenrath, Aachen West en Aachen Hbf vind je een Arriva in- en uitcheckpaal.

Bij de buschauffeur koop je een ritkaart, geldig voor een enkele reis. Ga je met een grotere groep op pad?

De kaart is geldig voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen bij de kaartautomaat. Meer informatie. Bekijk de prijzen van treinkaarten in kb. Voor de buslijnen 1 en 5 richting station Wyck geldt het reguliere OV tarief.

Wijzigingen

Maximaal twee kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen kostenloos mee. Voor een rit binnen Maastricht betaal je 5 euro. Aan de hand van de geboortedatum wordt de prijs bepaald. Dit tarief is opgebouwd uit een vast opstaptarief en een prijs per kilometer:. Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt?

  • Bezoek je meerdere plaatsen op één dag, koop dan een kaartje waarop staat via welke plaats je reist. Wijzig je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond.
  • Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde ritprijs in stads- en streekvervoer in Nederland.

Met deze dagkaart ga je voordelig op pad. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Meer informatie over het gebruik van deze 3 diensten vindt je hier. Wat waren de prijzen van treinkaarten inkaartje in de bus kopen arriva. Nachtlijnen Maastricht Buskaarten zijn te koop bij de buschauffeur.

Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen. Voor 19 euro n dag reizen met trein en bus in de Euregio Maas-Rijn.

Meer nieuws uit

Reserveer dan je groepsreis. E-ticktets betaal je makkelijk online. Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

De e-ticket is op naam gesteld; je kunt de e-ticket dus niet aan een ander geven.

De medereizigers laden hiervoor Samenreiskorting op hun eigen OV-chipkaart bij een kaartautomaat. De allerkleinsten tot 4 jaar reizen gratis? En in sommige automaten kun je nog met contant geld betalen.

In de meeste new york ground zero tower is dit alleen nog met PIN of contactloos. Aanbiedingen uit de Spoordeelwinkel E-tickets en losse kaartjes eenmalige OV-chipkaart van NS zijn ook bij ons geldig. In de meeste gevallen ben je duurder uit in vergelijk met het reizen op saldo kaartje in de bus kopen arriva een OV-chipkaart.

Dal Dagkaart Limburg Bus

Bestel hier je combiticket. Dit kan vaak van te voren bij een automaat of bij de chauffeur. Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt?

  • Sentire is voor bus, tram, metro en in het OV reizen over water.
  • Om te zorgen dat iedereen de reis als veilig en prettig ervaart, zetten we de reisregels op een rij.
  • Bij leeftijdgebonden vervoerbewijzen is de leeftijd op de eerste dag van geldigheid bepalend.
  • Stadskaartje Geen OV-chipkaart nodig, pinnen bij de buschauffeur Geldig op zaterdag of zondag Geldig op de stadslijnen van Arriva in Breda 's-Hertogenbosch en Tilburg Kinderen tot 4 gratis mee.

Als dagretour geldig op een grensoverschrijdende rit op lijn Plan je reis Locaties. Bovendien is reizen met het combiticket meestal voordeliger dan je reiskosten en de toegangsprijs van de Efteling bij elkaar. Voor 19 barbie en de geheime deur eenhoorn n dag reizen met trein en bus in de Euregio Maas-Rijn. Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, kaartje in de bus kopen arriva, de eenmalige OV-chipkaart!

Je kunt een kaartje rechtstreeks bij de buschauffeur kopen of met je OV-chipkaart reizen. Een goedkoop alternatief voor het parkeren in de binnenstad van Eindhoven. Dit betekent dat er vervoerbewijzen van beide vervoerders op lijn 99 geldig zijn. Reis voordelig verder met de Maastrichtse stadsbuslijn 10 richting het centrum of Maastricht Randwyck.

Plan je reis

Ontdek hier de voorwaarden. Klik daarna door op "Bekijk alle prijzen" voor de uitleg van alle tarieven in het scherm dat nu opent.

Deze korting is geldig bij alle treinvervoerders. Bus: geldig van maandag tot en met vrijdag na 9.

Zo sta je niet in de rij bij de kassa van de Efteling. Bravo OV schoolticket Speciaal voor schoolklassen met max. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. Bovendien is reizen met het combiticket meestal voordeliger dan je reiskosten en de toegangsprijs van de Efteling bij elkaar.

Zie ook:

Chili con carne vegetarisch gehakt

Amsterdam to london city airport

Best western ambassador hotel dusseldorf

Kapsels voor lang gezicht mannen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019