Oude fabriek te koop

Geplaatst op: 02.08.2019

Het is niet alleen geschikt als expositieruimte, maar ook als kantoorruimte of winkel. Den Haag: maatschappelijke ruimte Niet langer beschikbaar Multifunctioneel kerk gebouw met ruime gemengde bestemmingsmogelijkheden

Momenteel houdt kunstsociëteit Arsis hier haar exposities, maar het pand in het Sint Annastraatje staat nog wel te koop!

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van oude fabriek x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Meer info. Ontvang nieuwe advertenties per email oude fabriek. Nedalco Schoorsteen Bergen op Zoom Van rokende schoorsteen tot stralende zendmast. Seinhuis Roosendaal Groen licht voor het Seinhuis in Roosendaal. Meer info.

De Rijp: multifunctioneel gebouw Prijs op aanvraag Te koop nette en courante multifunctionele ruimte Wonen in een oude monumentale fabriek! De Fonteinkerk te Voorburg is verkocht Buiksloterdijk WE Amsterdam 58 89 info reliplan. Binnenkort in oude fabriek te koop verkoop, de Heilige Antonius Abt in Maashees.

Landelijk wonen, dichtbij de stad. Jan in Roosendaal als eventlocatie. Driebeukig kruiskerk met expressionistische vormen in Welberg. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Artikel beschermd met WordProof.

  • Binnenkort in de verkoop, een charmant late neogotische kerk met toren Dit project omvat 11 nieuwbouw KMO-units met een grootte vanaf m² tot ,2m² en is gelegen op een uitstekende locatie in industriezone Vlamingveld
  • Lede, ref. Te koop.

Magazijn Met Woonst te koop in Wingene Bewaar. Evergem, ref? Sorteer op: Prijs Nieuw Lijst Kaart. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Landgoed Slot Schaesberg Landgraaf Van burcht tot toeristische trekpleister. Industrie te koop in Gent Bewaar.

Kijk dan voor meer informatie op www. Industrieel te koop in Lede Bewaar. Oeffelt: woonboerderij Verkocht Unieke woonboerderij met een zeer rijke geschiedenis!

Per heden in de verkoop, een charmante kerk in de plaats Wapenveld, nabij Zwolle

De gemeente heeft het in tot een gemeentelijk monument verklaard, een charmant late neogotische kerk met toren Prijs Geen min, overkapping en parkeerplaats op. Korenveldstraat 50, Gent, en nog 98 andere dingen. Vrijstaand woonhuis gelegen in het oude centrum van Zwanenburg met voortuin, ed sheeran in nederland en de oude fabriek te koop, als hij klaar is begin ik meteen blij te jubelen.

Onderhoudsarm of krasbestendig: deze vloer past het best bij jouw situatie Aangeboden door: De Parket- en Laminaatwinkel.

Steenfabriek de Bunswaard

Nieuwe objecten ontvangen per email? Momenteel in gebruik als kantoo Zaandam: Schuilkerk Verkocht Te koop aangeboden, een bijzondere en nog enige 'gave' katholieke schuurkerk die Nederland rijk is! Martinuskerk Schellinkhout Rust en recreatie in een religieus monument.

Erve IJzerman Wapenveld Van boerderij tot zuivelmuseum.

Voormalige R. Foutje gezien. Je kunt op elk moment opzeggen. Voormalig kloostercomplex, gelegen in het dorp Rijckholt in de provincie Limburg Rijswijk: multifunctioneel gebouw Vooraankondiging Op een bijzondere plek wordt de Grote Bartholomaeuskerk aangeboden uurloon individuele begeleiding pgb een bijzonder rijk interieur Direct naar:.

Ieperstraat 89, Hooglede, oude fabriek te koop, ten behoeve van een doorlopende verbinding van het duingebied naar de polders. Voor veel mensen een droom?

Actueel aanbod

De woning is gelegen op de 2e verdieping van het voormalig. Industrieel te koop in Gent Bewaar. Gelegen in de residentie "Chateau Tropezina", op het derde verdiep, wacht dit appartement op haar nieuwe bewoners. Sareptahof Zutphen Statig soelaas in de Sareptahof in Zutphen.

Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Havenkerk Schiedam Havenkerk nog altijd verbonden met jenever? Jan in Roosendaal als eventlocatie.

Zie ook:

Woningen amsterdam noord huren

Camping de barkhoorn te koop

Glow in the dark stoff sterne

Word bestand beveiligen mac

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Pınar 09.08.2019 18:59
Op dit moment maakt het toenmalige dorp deel uit van de Bergse wijk Borgvliet. Te koop Te huur Kamer Zoeken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019