Het lied van de grotten samenvatting

Geplaatst op: 05.10.2019

De terugblikken zijn inderdaad soms vervelend, maar ook handig als je de andere delen een tijdje terug heb gelezen en even niet meer weet waar het over ging. Net zoals veel liefhebbers met mij heb ook ik echt uitgekeken naar dit laatste deel van de aardkinderen. Als ik terugkijk op alle 6 de delen, dan moet ik zeggen dat ik menig uurtje geboeid heb zitten lezen en soms behoorlijk in het verhaal werd meegesleept, maar dat dat naar het einde toe steeds minder het geval is.

Voor de rest topklasse. Viel het me mee of tegen? Goed geschreven, het verhaal houd je vast. Clapa Assen 6 mei Copyright © leestafel.

Qgamer 14 maart Erg jammer want hierdoor verliest het goede verhaal iets van zijn glans! Ofwel het is slecht vertaald, of het boek is slecht geschreven. Voor de rest topklasse. Naarmate je in de delen vordert merk je dat Jean Auel waarschijnlijk de bedoeling had om lezers die zomaar ergens een deel uit de serie lezen mee te slepen in het het lied van de grotten samenvatting door steeds wat van het voorgaande terug te laten komen.

Het gevoel waar ik nu mee zit is dat ik vele jaren voor niets heb zitten wachten omdat ik een veel te hoge verwachting had voor dit boek. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Samenvatting

ElsUtrecht Utrecht 21 mei In winkelwagen Op verlanglijstje. Fijn boek. E-mail deze pagina. Ik had er zo naar uitgekeken. Goede verhaallijn Grappig Spannend.

  • Toon meer Toon minder. Telkens opnieuw bijvoorbeeld wordt weer verteld over de jeugd van Ayla.
  • Toch zal de lezer die dit gegeven voor lief neemt genieten van de prachtige, beeldende schrijfstijl en originaliteit van dit boek.

Terwijl ik zo kon genieten van de voorgaande delen - dan voornamelijk de delen waarin Ayla reisde - was dit boek voor mij een tegenvaller. BiancaEde Ede 20 april In de tweede helft krijgt het boek iets meer vaart.

RoHo Denemarken 6 mei. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Ja Nee Lees meer.

Kies een afdeling

Eindelijk: deel 6 van de serie 'De Aardkinderen'. Geschreven bij De Aardkinderen 6 - Het lied van de grotten Ja wat al eerder geschreven is klopt: Het boek is erg langdradig. Wat mij betreft hadden de vele herhalingen weggelaten mogen worden wat het tot een compacter en meer afwisselend verhaal had gemaakt. Panzer42 29 augustus Ik raad dit product aan.

Zonde van de mogelijkheden, ze heeft er zoveel laten liggen. Ik ga me niet moe maken aan het schrijven van dit review want dat is het boek echt niet waard. Het lied van de grotten De aardkinderen 6 Jean M. Saai Moeilijk in te komen. Ik werd echt helemaal tureluurs van het vaak herhaalde Lied van de Moeder - ik weet niet of het in het Engels ook zo'n beschamende rijmen-en-dichten-zonder-je-hemd-op-te-lichten rijmelarij was of dat dit aan de vertaler ligt, maar het lijkt echt nergens op, het lied van de grotten samenvatting.

Boekenlijstjes met boek "De Aardkinderen 6 - Het lied van de grotten"

Het viel me helemaal niet tegen. In de eerste paar hoofdstukken telde ik al 12 fouten. En om nou te voorkomen, dat wij dezelfde fout maken als deze schrijfster, stellen wij hierbij alleen maar, bij alles wat we aan recensies hebben gelezen niet teveel, want de strekkingen zijn allemaal zowat hetzelfde sluiten wij ons van harte aan. Wat is haar oorspronkelijke naam?

Het kan aan mijn te hoge uncharted lost legacy review liggen, het is zeer moeilijk om het boek weg te leggen voor onderbrekingen. Heel anders dan de vergelijkbare boeken van William Sarabande. Clapa Het lied van de grotten samenvatting 6 meihet lied van de grotten samenvatting.

Voor de rest baadt deze pre-historische saga in een ecologisch-idyllische sfeer en is occasionele pater Versteylen-newspeak - 'de Gave van het Genot' - niet van de lucht. Yemanja Almere 13 april Vooral de crisis tussen Ayla en Jondalar lijkt niet passend bij de mensen die ik in de eerdere delen 'heb leren kennen'. Maar laat dat je er niet van weerhouden om deze geweldige serie te lezen. Ondanks deze kleine kritiekpuntjes leest het boek als een trein, maar wat een teleurstelling!.

Voordelige koop duurzaam het is een e book daardoor heerlijk op reis. Ik had al genoten van de eerste 5 delen en vond het geweldig dat er een vervolg op kwam.

Jean M. Auel

HeSy 17 september Dit zesde en laatste deel gaat over het leven van Ayla en Jondalar nadat hun dochtertje is geboren en Ayla is begonnen als Acoliet bij de Zelandoni. Af en toe heb ik het idee dat Jean Auel haar lezers niet serieus neemt als ik de zoveelste herhaling lees.

Holenleeuwen en bizons worden mondjesmaat om het leven gebracht, maar niet meer dan strikt nodig! LunaM 30 juli Dit boek lijkt alleen geschreven met in het achterhoofd geld. Net zoals veel liefhebbers met mij heb ook ik echt uitgekeken naar dit laatste deel van de aardkinderen.

Zie ook:

Zich verdiepen in het engels

Grondwater filteren tot drinkwater

Facebook messenger for windows desktop

Rise and shine quotes

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Maryn 06.10.2019 13:05
Ik wist niet dat er nog een laatste deel zou komen en was ook verrast dat het er was. Het leek wel of een ander het boek geschreven had.
Rozina 06.10.2019 14:04
Er gebeurt verder ook weinig nieuws, er worden geen nieuwe uitvindingen meer gedaan ik had de uitvinding van het wiel, door superuitvinder Ayla uiteraard, zo langzamerhand weleens verwacht — het is toch wel gedoe met die sleepramen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019