Hoe installeer ik een app op mijn ipad

Geplaatst op: 04.10.2019

Werp je iPad uit. Tik op 'Vandaag' om uitgelichte verhalen en apps te zien. Om een app te downloaden klik je op de knop "Gratis" of "De Prijs van de App.

Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien. Ik heb ook een ipad retina. Gebruik de zoekbalk als je een specifieke applicatie wilt vinden, of browse door de hitlijsten als je op zoek bent naar suggesties. Ik heb een iPad 2 en ik krijg er geen whatsapp op Antwoorden. Op deze pagina zie je een QR-code. Ja precies! Gelukkig zijn er genoeg alternatieven.

De apps zullen hoe installeer ik een app op mijn ipad nu naar je iPad synchroniseren. Lees meer  over aankopen vanuit apps. Onderstaande stappen zijn voor eigen risico voor de gebruiker. Als u op een van uw apparaten in de App Store bent en ziet staan bij een app, dan betekent dit dat u die app al hebt gekocht of gedownload.

Het is het beste en eenvoudigste om ervoor te zorgen dat je over de nieuwste versie van iTunes beschikt. De Whatsapp applicatie kan niet via de officile weg op kippenbout uit de airfryer iPad genstalleerd worden daar deze ontwikkeld is voor telefoons.

Selecteer je iPad vanuit het menu Apparaten.
  • Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.
  • Klik in de navigatiekolom aan de linkerkant op 'Updates' om uw apps bij te werken.

Martijn-gijzemijter

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Lize op 9 juli Als u uw apps niet kunt bijwerken, moet u uw betalingsgegevens wijzigen naar een geldige betalingsmethode. Ik wil ook whatsapp Antwoorden. Deze stap is net zo belangrijk als de vorige stappen. Je bent hier: Home » Tips » Whatsapp downloaden en installeren op je iPad.

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Tik op de knop "Installeren". Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Safa op 16 maart Het duurt nog even voor de app beschikbaar is, maar heel lang hoef je er dus waarschijnlijk niet op te wachten. Koop hier Whatsapp in iTunes?

Google Chrome downloaden

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Open de iPhone Configuratio Utility en voeg de Whatsapp app toe aan de lijst. Wim op 2 februari

De apps zullen zich nu naar je iPad synchroniseren? Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker. Haal het vinkte weg van de apps die je van je iPad wilt verwijderen.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Laurens van Elswijk op 9 augustus. Whatsapp kost op dit moment 89 eurocent voor het gebruik van n jaar.

Hangouts is niet gebonden aan je telefoonnummer maar aan je Google account. Jammergenoeg werkt het niet zo. Deze staan ook in het configuratie scherm. Ik wil whatsapp ook hebben en ik heb een IPad , ik heb alles doorgelezen maar ik weet nog steeds niet hoe je whatsapp installeert Antwoorden.

  • Was dit nuttig?
  • Jennifer op 30 december
  • Kijk hier hoe je een jailbreak uitvoert.
  • Als de app gratis is, klikt u op 'Download'.

Dit trucje werkt natuurlijk ook voor andere laptops. Je kunt de voortgang van de synchronisatie bovenin je scherm in de gaten houden. Twerwijl ik niets nieuwer dat versie 2. Gebruik een van de volgende mogelijkheden:. Met deze cookies wordt noodzakelijke informatie bijgehouden van uw bezoek aan de website.

Je nieuwe app zal zich automatisch synchroniseren met je iPad! Een alternatief voor Whatsapp is Google Hangouts.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

We adviseren u over te stappen op een andere browser. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Janneke op 8 juli Je dient eerst je iPad te jailbreaken om Whatsapp op je iPad te kunnen installeren en gebruiken.

U kunt wellicht klikken op enkele secties voor meer informatie. Om te zorgen dat we Computertotaal. Jammergenoeg werkt het niet zo!

Zie ook:

Gezond ontbijt yoghurt cruesli

Weer st palais sur mer

Gijp michel van egmond boek

Het weer in rijnmond

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019