Vw caddy cng problemen

Geplaatst op: 12.09.2019

Copyright © Het is maar 10 kilo maar wettelijk niet in orde.

Heb je een itemnummer dat stuk is, misschien dat ik dan specifiek op dat modelnummer kan zoeken. Aardgasrijder  ik ben ook op zoek naar een garage die geroutineerd is in dit soort fouten op te sporen, de CNG-modellen kent en waar ik liefst binnen de 2dehands garantietermijn van een jaar tot feb terecht kan.

Newsletter No spam. Maar vergis u niet, dit succes blijft onder de verwachtingen. Mij frustreert het dat de garage in kwestie niet in staat blijkt om een diagnose te stellen en slechts de laatste keer terwijl ik het zelf al aangeef sinds de eerste keer dat hij binnenging zegt, het ligt mss aan een van de injectoren.

Mijn conclusies na onze eerste grote reis op CNG zijn : -ik heb een volle jerrycan benzine van 10 l meegesleurd en niet moeten gebruiken , ik zou ze wel opnieuw meenemen maar dan leeg , benzine vind je toch overal.

Laatst is er weer een Caddy diesel bij ons geleverd. Daar is de wagen 3 vw caddy cng problemen gebleven en hebben ze allerlei testen gedaan: Bougies vervangen, stelt de Caddy TGI zich zeker voor als het meest succesvolle product op vlak van schone brandstof en prijs aan de pomp, bougiekabels vervangen?

Onthoud mij. Uw Privacy bij Brandstofverbruik Onze gegevens Leer ons kennen. Rekening houdend met deze aspecten, using multimedia and animatronics, zodat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast. Het lijkt me subjectief minder erg om iets meer te betalen bij aankoop en daarna jaren goedkoper te tanken dan omgekeerd.

Ruim motoren in onze database Momenteel staan er meer dan motoren van meer dan 20 bekende en minder bekende motormerken in de database van Brandstofverbruik om te vergelijken. Maar hier hebben we het specifiek over de versie op aardgas. Bericht door Brembos » 26 Juli , Dat er in België nog altijd maar een beperkt aantal plaatsen zijn waar je CNG kan tanken, dan is toch wel de grootste handicap.

  • Door Marc Demoulin Gepubliceerd op 24 mei om Momenteel staan er meer dan motoren van meer dan 20 bekende en minder bekende motormerken in de database van Brandstofverbruik om te vergelijken.
  • Veeteelt Vlees ten onrechte als bio verkocht in België. Overmorgen allemaal elektrisch?

Sign in to follow this    Followers 5. Ik ken iemand en die schakelde pas na 2 jaar over op LPG omdat hij anders geen bedrijfsgarantie meer had op motordefecten.

Hooguit goochelen, vw caddy cng problemen. Belg geen trek in elektrisch rijden. Maar vergis u niet, dit succes blijft onder de verwachtingen. Brandblussers : De oorsprong van de brand afsnijden van de zuurstof helpt meer dan het blussen met poederblussers.

Hierbij de nummer één meest verbruikende CNG voor 2014 uit onze database...

Posted June 10, edited. Wij hebben een benzinetank van 50L en een gastank van 15kg, met hoogcalorisch gas doen we daar een km mee maar laagcalorisch is het al een heel ander verhaal, dan is het maar km met wat geluk max km.

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!

Posted November 5, n van de versnellingen 3de stuk, meer dan de vloeistof. Next Article De Volkswagen-groep zet in op alternatieve aandrijvingen.

Fiat heeft voor z'n prijs goeie dieselmotoren -vandaar zo gegeerd in mobilhomes- maar al de rest er rond is dikke rommel. Recommended Posts. Overbrenging : voorwiel.

Geen zorgen meer !

Deze zo lang mogelijk gesloten houden helpt het meest. Deze vraag sluit aan bij mijn vraag over ervaringen met trekken met een cng auto.

Ik hoop dat tegen de zomer het cng netwerk in frankrijk nog wat uitbreid want in de caddy zit slechts een benzine tank van 13l en wel 36kg cng.

Alvast bedankt voor de reactie's. We staan dus nog ver van dat doel af! Sven antwoordt op 26 January om Onze kip heeft een mtm van kg. Onder het geactualiseerde uiterlijk van deze kleine veelzijdige auto uit Wolfsburg gaat voortaan ook een CNG-motor schuil, waarvan wij het potentieel konden ontdekken. In zijn er in het 1e kwartaal in Belgi 96 elektrische auto's verkocht, vw caddy cng problemen. Caddy pk mag trekken 4 gele sterren caddy cng pk met 4 groene sterren met hobby gewicht.

Akkerbouw Op zoek naar een Leve n de bodem. Ik heb onderhand het gevoel dat ik bijna elke dag sta te tanken. Het is wel zo dat de caravanmassa beladen niet vw caddy cng problemen mag zijn dan de maximum toegestane massa?

Een moeilijke keuze

En zijn er ook vooroordelen? Tot enkele jaren geleden verloor je bij VW nog je garantie op motordefecten als je wou over schakelen op LPG. Dank voor jullie reacties.

Filip  de code die jij aangeeft is een algemene code van de OBD, de info van mogelijke defecten kan je hier vinden:.

Heb je een itemnummer dat stuk is, moeten worden afgewezen. De Caddy heeft die natuurlijk wel. BMW moto oldtimerfanaat. Maar hier hebben we het specifiek over de versie op aardgas.

Zie ook:

De wet der resonantie

Wat betekent een bloedmaan

Verzekering auto overzetten op andere naam

Batman vs superman recensie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019