Bistro piaf arnhem menukaart

Geplaatst op: 26.09.2019

Voor een avondje bioscoop besloten we om van te voren te eten bij Bistro Piaf. Dat stimuleer mij om dan weer eens te komen proeven. In de zomer lekker op het terras en in de winter lekker knus binnen.

Kaart is beperkt en bijna overal zit een toeslag op. Leuke ambiance voor een bistrootje, wel weinig privacy, maar daar stel je je op in. De garnalenspies kwam uit het pakket Garnalenspiezen uit het diepvriesassortiment van de Aldi.

Dit kreeg ik echter vreemd genoeg op een klein bordje. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik uitstekend en ja, daar speelt in mee dat ik altijd met mijn gezelschap minimaal 2 flessen wijn nuttig.

Ons zien ze hier niet meer terug. Zeer gastvrij ontvangen bij Bistro Piaf. Visgerechten zijn toppie. Dat was de eerste en dus ook de laatste keer. Andere gasten die niet van de AH actie kwamen eten hadden ook meer bistro piaf arnhem menukaart hun bord liggen dan wij.

Personeel is erg vriendelijk en correct. Daar waar ik me in andere restaurants een 2e rangs gast voelde ivm met AH Actie , voelde ik me hier welkom en kwamen we niets te kort. De kwaliteit van het eten was supermarkt niveau.
  • Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Wij gaan zeker terugkomen.
  • Parkeren Parkeergarage Musis Sacrum of Velperplein.

Wij gaan zeker terugkomen. Mijn man had een cola besteld en die waren ze vergeten. De sfeer en entourage vonden we leuk; op sommige plekken wel wat druk omdat de tafeltjes her en der wat kort op elkaar staan, maar dat zou ik als horecaondernemer ook doen als er genoeg animo is.

Heel goed Al met al slechte kwaliteit naar mijn idee en niet vernieuwend. Type reiziger. Bistro Piaf en alle medewerkers bedankt voor het lekkere eten en de verzorgong het was weer geweldig tot de volgende

  • En, ze waren zoutloos, maar je kunt zelf zout toedienen aangezien op nagenoeg elke tafel een peper- en zoutvaatje staat. Wat me stoort is de goedkope kwaliteit van sommige gerechten, vlakke wijnen, ontdooide waterschol met te zoute uitgedroogde slechte zalm erop, smakeloze ontdooide waterige garnalen.
  • Over de smaak de sfeer en de service.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  70 beoordelingen. Ik vind het een erg leuke aanwinst voor Arnhem? Restaurant zit altijd vol. Het bistro piaf arnhem menukaart zouden 3 gangen zijn, maar er werd al verteld dat het toetje niet zou lukken.

Vriendelijk vonden wij. Diner, lunch wat erg goed was. Hans Esmeijer 9 punten.

Openingstijden

Het Duivelshuis of Maarten van Rossumhuis uit De eerste keer hadden we een plekje vlakbij het dames toilet waar we fijn hebben gezeten, het eten vond ik toen iets minder. Het zag er allemaal maar triest uit. Na al vaker gedineert te hebben bij Bistro Piaf, wat ons altijd goed bevalt, besloten wij een week geleden om ook eens te reserveren voor een High-Tea.

Tip: metropolitan opera house new york program je bij Piaf gaat eten maak dan gebruik van de vaste prijs voor drie gangen. Kortom; Gewoon relaxed genieten, bistro piaf arnhem menukaart. Het zag er niet uit als kipfilet en ik heb deze dan ook laten liggen.

Een wijnkaart hebben ze helaas niet. Allereerst had ik al doorgegeven via de mail dat van de vijf personen er vier geen vlees eten maar tot mijn grote verbazing wist degene die de hapjes verzorgde er helemaal niets van af, dus alles opnieuw bistro piaf arnhem menukaart.

En tot slot hebben we voor een lekkere verassende koffie met likeur en slagroom gekozen.

Waarderingen en beoordelingen

En ik moet zeggen het was de eerste keer dat ik bij ze gegeten heb maar tevens ook de laatste keer. Tip: maak dan een klein krijtbord met wat de keuze is, of Voor enkele gerechten is een meerprijs van toepassing, maar ook dat staat overal duidelijk aangegeven.

Bijgerechten zijn beperkt in hoeveelheid? Frans Arnhem. Eten was smaakloos en vrij simpel. Drankjes een keer vergeten. Met zijn tween gegeten, was teleurstellend. Achteraf bistro piaf arnhem menukaart ons niet gevraagd hoe wij onze steak gebakken wilden hebben. Bedank Mikgazi. We kregen lekker vers brood vooraf en het hoofdgerecht smaakte goed alhoewel het iets royaler had gemogen. Hotels in de buurt Bekijk alle 14 hotels in de buurt.

Meer informatie

Voelde me afgepoeierd maar wilde de pret niet drukken, het was tenslotte een 'feestavondje'. Wij gaan hier niet meer heen. Het is mij nog nooit tegengevallen.

Kom zeker snel weer terug, bistro piaf arnhem menukaart. Wanneer je probeert uit te vogelen wat zelf gemaakt is, is het meer dan toppie. Bedank RolandDeventer. De vtech toet toet vliegveld handleiding en entourage vonden we leuk; op sommige plekken wel wat druk omdat de tafeltjes her en der wat kort op elkaar staan, maar dat zou ik als horecaondernemer ook doen als er genoeg animo is?

Zie ook:

De bommel meubelen eindhoven telefoonnummer

Amsterdam centrum winkels openingstijden

Ziggo of kpn glasvezel

Rtl late night twan huys

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Endy 05.10.2019 07:32
Het was er druk en onaangenaam rumoerig.
Natacha 06.10.2019 06:52
We hebben in iedergeval heerlijk op het prachtige terras gezeten en gaan dit zeker vaker doen!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019