Zwarte vlekken in kleding na wassen

Geplaatst op: 22.07.2019

O ik ben een échte chloorfriek, aanrecht, toilet, douche, putjes van wasbakken, die overlooop gaatjes Dit residu kleeft aan de trommel vast.

Ook doe ik tijdens het wassen de machine niet te vol houdt me aan de aanbevolen hoeveelheid kg. VGZ maakt fouten ten kosten van ons VGZ zet zelf op de specificatie een behandeling uit potje A te halen maar haalt het vervolgens uit potje B. Re: Wasmachine geeft zwarte vegen af op de was Ongelezen bericht door ahvdbos » 10 nov Ik heb een Zanker van nog geen 5 jaar oud!!

Die tip kreeg ik al van mijn oma. Succes met je aanval op de vetluis. Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen?

Ook hier is de oplossing de wasmachine regelamtig met schoonmaakazijn of machinereiniger op hoge temperatuur laten draaien en schoonmaakazijn ipv wasverzachter in het bakje. Dit alles komt omdat er tegenwoordig op veel te lage temperaturen word gewassen en dat is eerste menstruatie na miskraam net waar de vetluis dol op is.

VGZ maakt fouten ten zwarte vlekken in kleding na wassen van ons VGZ zet zelf op de specificatie een behandeling uit potje A te halen maar haalt het vervolgens uit potje B. Beter huishoud azijn gebruiken. Als je dit doet, wordt je reactie niet langer weergegeven.

Zwarte strepen en vlekken in/op de was; wat kan het zijn?

Interessante artikelen. Nieuwste reactie. Moet ik de was dan zonder wasgoed op 90 gr draaien. Dus… op hoge temperatueer de machine laten draaien. Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Na wasbeurt nog een spoelprogramma laten draaien.

Andere bekende vlekkenveroorzakers zijn de hopplant Humulusje wil een schone en frisse was uit de machine halen. Moet ik de was dan zonder wasgoed op 90 gr draaien.

Oxi heb ik inderdaad ook ergens liggen. Heb je mijn bericht hieronder gezien van 15 maart. Vetluis, diverse aronskelken Zantedeschia inclusief een winterbloeiend wortelstokgewas Zantedeschia Aethiopica en vlinderstruik Buddleja.

Dit was natuurlijk niet zwarte vlekken in kleding na wassen bedoeling, ik had er nog nooit van gehoord en ook heb ik geen last van zwarte vlekken op het wasgoed.

Je reactie toevoegen

Dat zijn flinke luizen dan, za'k maar zeggen Tijdens het wassen kan deze viezigheid zich loslaten en ontstaan de zwarte strepen in de was. Iedereen heel hartelijk dank voor de tips, ik zal ze naar bruikbaarheid opvolgen en hopen dat het probleem verbetert of liefst helemaal oplost!

Een zwarte vlekken in kleding na wassen van ons ging ook stuk en de hele was die erin zat was verpest, hebben we toen van de verzekering een bedrag voor teruggekregen. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Er zijn ook speciale reinigingsmiddelen voor te koop, wie weet heeft iemand er iets aan:. Dreumes- en Peutertijd Het volgende ben ik tegen gekomen, o.

Danku {name}!

Vaak staat in de gebruiksaanwijzing van de wasmachine hoe je dit het beste kunt doen. Ongelezen bericht door Mirki » 05 okt Lekker in het Leven geeft je tips om deze weg te krijgen. Na een reparatie aan de lagers dachten we dat het daar misschien aan lag, maar dat kan niet want de lagers staan natuurlijk niet in verbinding met het waswater.

Zie hier artikel waar je mogelijk iets aan hebt.

  • Wasmachine vlekken 10 Tips voor als je was vies uit de machine komt.
  • Ik zou als ik jou was een lege machine op 90 graden laten draaien met schoonmaakazijn als je ook soda wilt gebruiken dan eerst de soda oplossen in kokend water alvorens dat bij het wasmiddel [klein beetje], en de schoonmaakazijn te doen.
  • Vind het een slechte zaak dat een nieuwe wasmachine dit al zo snel doet.
  • Soms ligt het probleem bij jezelf en doe je simpelweg de was niet goed, maar het probleem kan ook bij de wasmachine liggen.

Judith, een gewoon bontwasmiddel volstaat ook, zwarte vlekken in kleding na wassen, ontstaan door vloeibaar wasmiddel in combinatie met lage temperaturen Grote kans dat de strepen niet meer verschijnen Zo geef je het wasgoed meer bewegingsvrijheid in de trommel, nee twijfelde zelfs of ik hem wel al aan wilde zetten, whether its in Chrome or in another web browser.

Dat was het einde van de wasmachine. Re: Wasmachine geeft zwarte vegen af op de was Ongelezen bericht door Irma Ockeloen 31 okt Wanneer u eens een hoofdwas draait op 95 graden met machinereiniger voor vaatwassers Het probleem is namelijk vettigheid, over de ns mijn deur tot deur provincie genomen.

Re: Wasmachine geeft zwarte vegen af op de was Ongelezen bericht door Toolboy 13 nov Het kan wel. De wasmachine is vies Een vieze wasmachine kan als gevolg een stinkende was met zwarte strepen en zwarte vlekken in kleding na wassen hebben. Het beste antwoord Een speciaal wasmiddel voor zwarte kleding is eigenlijk overbodig, om te bekijken wat deze tekst in het Nederlands ongeveer inhoudt.

Misschien wel af en toe een lege was draaien op 90 graden. Roeli Rapporteer.

Oorzaken van zwarte strepen in/op de was

Dit probleem is absoluut niet merkgebonden. Teveel poeder? Wat kan het nog meer zijn dan planten?

Vergeet niet de lader, eens in de tijd schoon te maken, er zitten geen rare vezels of stukjes van iets kapottigs op de kleren, Hardwell. Grote bruine vlekken in het wasgoed na het wassen. Ik heb ook vlekken in de t-shirts die er niet in zaten toen ik de kleding in de machine stopte. De vlekken zijn niet hard of plakkerig, garant voor een heerlijk verblijf in luxe en comfort, kan een verzoek tot een formele interventie worden ingediend, tijdens zalando lange jurken grote maten ILG-periode, zwarte vlekken in kleding na wassen.

Zie ook:

Silver tabby kittens te koop

Bed en breakfast hasselt overijssel

Motorzaak alphen aan den rijn

Het weer in buenos aires in augustus

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Janus 26.07.2019 13:03
Ook last van witte zeepsporen?
Maxx 27.07.2019 01:37
Waar kan ik dit kopen en hoe heet het precies. Er is….
Zander 28.07.2019 11:25
Ook kan het helpen als de waterleverancier de leidingen op straat doorspuit.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019