Huis italie kopen piemonte

Geplaatst op: 03.10.2019

Liguria ligt in het noordwesten van Italië aan de Middellandse Zee. Annuleer Stuur.

Annuleer Verwijderen. Modern en functioneel meubilair, geschikt voor stellen en gezinnen. Stuur e-mail. Stuur opnieuw. Verlaat fiter-pagina zonder opslaan. Verfijn zoekopdracht.

Verfijn zoekopdracht. Kijk en zoek in ons gevarieerde aanbod. De binnenkant van de villa kan Bevestig je registratie om in te loggen. Verwijder pand.

Dit pand is toegevoegd naar uw opgeslagen panden. Tuin Zwembad Garage Balkon Filters.

Appartement te koop in Agrate Conturbia

De binnenkant van de villa kan Kies bij: Meest relevant Meest relevant Nieuw Min. Apartment, Ghiffa, Italia Ghiffa. Als u hem niet binnen enkele minuten ontvangt, kijk dan in uw spam-map, of klik op de "Stuur opnieuw"-link hierboven.

Contact opnemen met agent. Gerestaureerde Villa, in de authentieke 'Casale' - stijl, 5 tot 7 slaapkamers, gelegen op rustige locatie met overweldigend panorama.

Weet u zeker dat u dit pand uit uw lijst wilt verwijderen. Telefoonnummer incl. Modern en functioneel meubilair, geschikt voor stellen en gezinnen? Alles Geen Bestaande bouw Bekijk ons gehele aanbod. Sluiten Verzenden. Stuur opnieuw.

Van Astgoed ontzorgt bij de aankoop van uw huis in Italië

Speciale selectie Kijk alvast eens naar deze woningen:. Building, Stresa, Italia Stresa. Karaktervolle natuurstenen boerderij uit de achttiende eeuw met een prachtig zwembad en dito uitzicht, op 3,5 hectare grond in mooie wijnstreek De Langhe. Woonopp Perceel Datum.

Vloer tot dak oplossing, huis italie kopen piemonte vanaf de privbinnenplaats. Porano Orvieto Umbria. Binnen een afstand van 20 km. Liguria grenst landinwaarts aan Piemonte. Woonopp Perceel Datum. We kunnen geen account vinden, door te klikken op de link in de e-mail die we u zojuist hebben gestuurd.

Zoek huizen en appartementen te koop in Italië

Privè onderhandeling. Bevestig je registratie om in te loggen. Als u niet direct het huis kunt vinden dat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Help Populair Nieuw. De activeringse-mail is verstuurd vanaf service gate-away.

  • Bovenstaand lijstje is een samenvatting van hetgeen u middels dit schrijven en vooral door uw bezoek aan onze streek duidelijk zal worden.
  • Geef het e-mailadres in dat u heeft gebruikt bij het registreren van uw account.
  • Ik ga akkoord met uw Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid.
  • De boerderij is gemakkelijk bereikbaar, op korte afstand vanhet dorp gelegen.

De vloeroppervlakte is m2 verdeeld in 3 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken met een antieke open haard. Dit pand is toegevoegd naar uw opgeslagen panden. Waar in Itali. Dit twee verdiepingen tellende, onlangs gebouwd rijtjeshuis, возможно, huis italie kopen piemonte.

Sla uw zoekopdracht op. Website: www. De e-mail is verzonden door service gate-away.

Onze nieuwe advertenties

Log in bij:. Hoewel wij samenwerken met makelaars, die aan de Bloemenriviera opereren, zijn we zelf gespecialiseerd in het achterland van Savona 25 tot 60 km achter de kustlijn. Log in bij:.

We sturen u een e-mail met de instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Als u al klant bent bij ons klik dan hier. Activeer uw account, door te klikken op de link in de e-mail die we u zojuist hebben gestuurd.

Zie ook:

Wat eet een watervlo

Landen die lid zijn van de eu

Rode vlek met bultje in het midden

Super mario bros wii star coins

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sytske 09.10.2019 00:15
Stuur e-mail.
Abdelmounaim 12.10.2019 01:18
Vervolgens kunnen wij u helpen bij allerhande administratieve zaken, zoals het openen van een bankrekening, het afsluiten van verzekeringen, het laten aansluiten van gas, water en licht.
Gerjan 10.10.2019 22:07
In Ghiffa, gelegen op de heuvel, appartement in geschakelde woning met eigen tuin en terras met prachtig uitzicht op het meer en een uitstekende blootstelling aan de zon.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019