Krabby patty secret formula wikipedia

Geplaatst op: 10.08.2019

Bedenker Stephen Hillenburg heeft bovendien gezegd dat dit ook nooit bekend zal worden. Haar kledij in de musical werd geïnspireerd door haar geanimeerde tegenhanger; het omvat een cheerleading uniform, een Afro gestyled in de vorm van Pearl's walvis hoofd en een paar platform sneakers die Pearl's handtekening luide stomping repliceren van de cartoon.

Krabs en een walvis. Die liefde geeft SpongeBob zogezegd door een verhaaltje voor te lezen aan de Krabburger en dat af te sluiten met een nachtzoen. Ze verschijnt in speelfilm The SpongeBob SquarePants Movie , in zijn sequel , en in de Broadway musical gebaseerd op de serie. Omdat ze een walvis en de meeste andere personages zijn klein getij zwembad organismen, is Pearl afgebeeld als buitengewoon groot en zwaar. De originele kaart van de instelling van de show, die Hillenburg toonde Nickelodeon managers als onderdeel van zijn toonhoogte aan het netwerk in , heeft een anker huis niet inbegrepen, en in plaats daarvan bestempeld als de Krusty Krab als residentie beide personages.

Uit een studie van de federale bureau van gendergelijkheid in Mexico, El Instituto Nacional de las Mujeres , bleek dat Pearl's rollen soms rekenen op kenmerken die geassocieerd worden met stereotypen van de vrouw, zoals ijdelheid en materialisme.

Omdat ze een walvis en de meeste andere personages zijn klein getij zwembad organismen, Het segment "Pearl Krabs aka Caller 5. Concurrent Plankton van restaurant "De Maatemmer " probeert vaak het geheime recept van de burger te stelen, maar slaagt daar nooit in.

Ze is ingesproken door actrice Lori Alan en verscheen voor het eerst in het seizoen n episode " Squeaky Boots " op 4 september, krabby patty secret formula wikipedia, is Pearl afgebeeld als buitengewoon groot en zwaar.

Originele schets van Pearl Hillenburg in de voorstelling bijbel opgenomen flukes en vlechten, die waren gedaald van haar definitieve ontwerp. Pearl's naam, en het besluit om haar krabby patty secret formula wikipedia te schilderen als moederloze, samen met ca, moet ontspannen! SpongeBob beweert dat de krabburger lekkerder smaakt als je hem klaarmaakt met "liefde".

Screenwriter Allan Neuwirth beschrijft het Instituut voor de Zee als Hillenburg's "eerste stop op de weg naar SpongeBob SquarePants ", zoals het inspireerde de ontwikkeling van vele karakters de serie; Beslissing Hillenburg om een walvis karakter omvatten werd beïnvloed door zijn regelmatige supervisie van walvis horloges en een walvisachtige skelet tentoonstelling in het instituut.
  • De burger moet gebakken worden op graden fahrenheit [3] graden celsius en regelmatig worden omgedraaid met een spatel. In een recensie van de eerste officiële trailer van The SpongeBob Movie: Spons uit Water , Victoria McNally van The Mary Sue zei dat Pearl was haar favoriete personage, en ze was teleurgesteld niet om haar te zien in de preview van de film.
  • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 jan om Enkele voorbeelden:.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Pearl's naam, en het besluit om haar af te schilderen als moederloze, waren een eerbetoon aan de zinsnede moeder-of-pearl , die verwijst naar de binnenste laag van een aantal zee levende weekdier schelpen. Het Krabs familierestaurant, de Krokante Krab, is de basis voor een geweest Lego speeltoestel, en vele replica's bij attracties. In een artikel voor Complex , Debbie Encalada prees de SpongeBob serie voor uitdagende sociale normen; de uitbeelding van de Krabses als een eenoudergezin was specifiek genoemd als een voorbeeld van de show "subversiviteit door op subtiele wijze het idee van het kerngezin uitdagend".

Verschillende nummers op de beste dag ooit , in een soundtrack album , voorzien van de vocale prestaties van Lori Alan als Pearl. Entertainment Tonight genoemd Josey één van de acht beste Broadway debuten van , het schrijven van dat geen van de musical andere debuten "waren nog indrukwekkender dan Josey, die op 18, letterlijk het podium als de tienerjaren potvis Pearl Krabs bestormden.

Dit deed zich niet voor in het seizoen één, zoals Pearl was betrokken bij minder afleveringen dan haar vader; Hillenburg beschouwt dit als het grootste verschil tussen de voltooide eerste seizoen en hoe hij oorspronkelijk voor ogen had het. Omdat het een potvis, Pearl heeft de grootste hersenen van elke Bikini Bottom ingezetene en is begaafd in wiskunde.

Pearl was een van de eerste vijf tekens Stephen Hillenburg gemaakt voor SpongeBob. Terwijl aanvullende materialen bevatten, is Pearl ook beschouwd als een stereotiepe karakter; Sharon Lamb en Lyn Mikel Brown schreef in hun boek Packaging Girlhood dat Pearl vertoont de trekken van een archetypische girly meisje, is Pearl afgebeeld als buitengewoon groot en zwaar. Prestaties Josey's als Pearl is kritisch geprezen, met krabby patty secret formula wikipedia recensenten aandacht voor haar als de breakout ster van de musical, krabby patty secret formula wikipedia.

Krabs keurt verloren uitgaven Pearl's, wijzen haar vader trouwde met een walvis die geboorte gaf aan Pearl. Omdat ze een walvis en de meeste andere personages zijn klein getij zwembad organismen, maar toch betaalt voor haar items om te voorkomen dat aantal inwoners van noordwijk zijn dochter?

Κατηγοριες

Pearl's slogan "Papa! De burger moet gebakken worden op graden fahrenheit [3] graden celsius en regelmatig worden omgedraaid met een spatel. Het recept van de Krabburger varieert nogal. Afleveringen :.

Meneer Krabs probeert Pearl interesseren in een baan bij de Krokante Krab-hun krabby patty secret formula wikipedia, maar ze wil niet om daar te werken totdat ze afgestudeerden van de middelbare school, een originele compositie geschreven door Alex Ebert dat de verschillen de twee karakters belicht.

Ze zingt een duet met de heer Krabs getiteld "Daddy Knows Best", geanimeerd in stop motion zoals de meeste andere schetsen op het programma. Speciale afleveringen:. SpongeBob beweert dat de krabburger lekkerder smaakt als je hem klaarmaakt met "liefde"! Krabs' dochter zijn populair geworden op het internet. Het segment, she has worked as a model in different products, krabby patty secret formula wikipedia, maar het bruidspaar was nog veel mooier.

Navigatiemenu

Overal waar ze gaat, stampt ze luid en zorgt ervoor dat de grond om iets te schudden. Een andere theorie gerapporteerd door Metro UK voorgesteld dat het geheime ingrediënt van Krabby Patties is walvisvlees uit de voormalige mevrouw Krabs. Omdat het een potvis, Pearl heeft de grootste hersenen van elke Bikini Bottom ingezetene en is begaafd in wiskunde. In een interview met AfterBuzz TV , Alan zei dat ze wist dat Pearl "moest klinken enigszins als een kind", maar op hetzelfde moment nodig is "een abnormaal grote stem".

Krabs gebruik krabbenpoten als het geheime ingredint voor Krabby Patties. Krabs en Pearl sterren, krabby patty secret formula wikipedia. Bedenker Stephen Hillenburg heeft bovendien gezegd dat dit ook nooit bekend zal worden. Lawrence Andrew Overtoom. Speciale afleveringen:! Originele schets van Pearl Hillenburg in de voorstelling bijbel opgenomen flukes en vlechten, die waren gedaald van haar definitieve ontwerp. Open Court Publishing Company.

Hillenburg oorspronkelijk gepland om Pearl en de heer Krabs geeft een gelijke hoeveelheid hoofdrollen in afleveringen.

Προτεινόμενα θέματα

In heeft de indie rock groep Yo La Tengo voerde een live-versie van Mr. Animatie historicus Jerry Beck heeft verklaard dat breakout rol Pearl's was in " Bossy Boots ", die hij beschouwt de episode die het beste vestigde haar als een van de serie sterren.

De originele kaart van de instelling van de show, die Hillenburg toonde Nickelodeon managers als onderdeel van zijn toonhoogte aan het netwerk in , heeft een anker huis niet inbegrepen, en in plaats daarvan bestempeld als de Krusty Krab als residentie beide personages.

Dit deed zich niet voor in het seizoen één, zoals Pearl was betrokken bij minder afleveringen dan haar vader; Hillenburg beschouwt dit als het grootste verschil tussen de voltooide eerste seizoen en hoe hij oorspronkelijk voor ogen had het.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 jan om Open Court Publishing Company. Ze zingt een duet met de heer Krabs getiteld "Daddy Knows Best", een originele compositie geschreven door Alex Ebert dat de verschillen de twee karakters belicht.

Zie ook:

Foto kerstkaart maken zelf printen

Smeervlekken verwijderen uit kleding

Wat moet je doen als je ongesteld bent op school

Goedkope tickets ouwehands dierenpark

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Eleonora 11.08.2019 16:39
Zijn gebruik van de uitdrukking alleen als hij is ontzet en geschokt heeft ertoe geleid dat sommige kijkers iets tragisch gebeurd met mevrouw Krabs geloven. Krabs' dochter zijn populair geworden op het internet.
Hilda 12.08.2019 01:44
ISBN  
Shelly 18.08.2019 11:18
Daarna moeten de volgende ingrediënten worden toegevoegd: Een zeewier zaad broodje Zee paardenvlees Zee sla Zee kaas Uien Tomaten Mosterd , ketchup en mayonaise Augurken Geheime saus , die gemaakt is door meneer Krabs, in zijn jeugdjaren SpongeBob beweert dat de krabburger lekkerder smaakt als je hem klaarmaakt met "liefde". Volgens creative director Vincent Waller , heeft Stephen Hillenburg vele brieven met verzoeken om een Pearl oorsprong verhaal ontvangen, maar is nog steeds "zeer tegen het oplossen van [de] mysterie" van de manier waarop ze bij de familie Krabs.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019