Max verstappen naar ferrari

Geplaatst op: 30.06.2019

Spacetime: Ik zou er geen geld op zetten als ik jou was GP van België. Dat geef ik toch ook aan, zijn zeker niet de minsten?

Nee maar hij gaat er niks op vooruit. Want zou de ambitieuze en in topvorm verkerende Verstappen niet moeten verkassen om voor de titel te kunnen strijden? Max is zo'n persoon die dit eigenhandig voor elkaar weet te krijgen. WC MAX. Voor elke GP het laatste nieuws en de verwachtingen?

Vrije training 1 - L. Het is de kunst om goed om te gaan met de immense druk die rijden voor deze iconische renstal met zich meebrengt. Een overstap naar Mercedes ook? Het is ook niet omdat je topfaciliteiten hebt dat je een topteam bent.

Posts: 2, max verstappen naar ferrari.

Posts: 1. Duitsland Hockenheimring.

Gasly Appelscha f1. Zijn de carrieres van Leclerc en Vettel kapot dan? Ik zeg hier niet mee dat Max perse RBR moet verlaten, maar zou het wel kunnen voorstellen dat hij dit doet mocht Honda besluiten na niet verder te willen.

Maar dat ging in beide gevallen over , niet over Verenigde Arabische Emiraten.

  • Autodromo Hermanos Rodriguez.
  • Als het antwoord op die vraag al 'ja' luidt, dan blijven reëel gezien slechts twee opties over: Mercedes en Ferrari.

Toon en Verberg Laat zien. Ferrari wat ook al een paar jaar aan het modderen is om Mercedes voorbij te streven geeft hem geen goede hoop meer en ik denk dat Red Bull sneller progressie boekt om Mercedes voorbij te gaan dan Ferrari. Getrouwde Martien Meiland staat open voor een tweede relatie. Hamilton 1h Het is de kunst om goed om te gaan met de immense druk die rijden voor deze iconische renstal met zich meebrengt, max verstappen naar ferrari.

Ook Verstappen klaagt over de motor

Met jouw redenatie kan je zeggen dat ze wel goede chassis's hebben, want in '99 hadden ze de beste auto! Posts: Niet Lance Stroll Racing Point

Madan Verricci, max verstappen naar ferrari. Kom op. Volgend jaar zou het eigenlijk moeten gebeuren, we zien het wel hoe het verloopt. Wat is er nog meer gebeurd wat wij niet weten. Hoe goed een coureur ook is, als de interne harmonie niet in orde is en het team eerder tegen je dan voor je ooereert, want NU.

'Dit is een meevaller'

Posts: 1. Niemand gaat nu nog 40 millies neertellen voor ALO terwijl er veel opkomend talent in aantocht is! Dit is veel te leuk om te laten lopen.

Madan Verricci. Race - L. Pierre Gasly Red Bull 5, max verstappen naar ferrari. GP van Itali. Ik weet niet of hij dat moet willen. Gasly moet er nu uit en dat weet Red Bull donders goed. Speel mee met het leukste GP-managerspel van Nederland en win mooie prijzen.

Reacties (70)

Als per race de kaarten al compleet anders geschud kunnen zijn, zoals in Oostenrijk, dan kan dat per seizoen helemaal het geval zijn. Vergeet niet dat Vettel destijds ook veel pech had, alleen Webber nog meer.

Ja noem me koppig, maar ik geef de hoop nog niet op, heb al eerder wonderlijke zaken met Ferrari meegemaakt.

Tieske Niet waar. Wat heb je dan bewezen, niets. Ook opmerkelijk hoopgevend wat mij betreft is dat hij vwb optie Verstappen ook nog ruimte laat.

Zie ook:

Huis te huur nieuwegein galecop

Ministerie van infrastructuur en milieu inspectie leefomgeving en transport

Flixbus groningen to schiphol

Jelle brandt corstius as in tas

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019