Railrunner kaartje kopen bij automaat

Geplaatst op: 28.08.2019

U checkt eerst bij een NS-kaartlezer uit voordat u incheckt bij de andere vervoerder. U wordt hierover enkele maanden van te voren geïnformeerd. Erg jammer, want wij vinden het belangrijk om de kinderen vanaf jonge leeftijd te leren reizen met de trein.

Toen ik in maart een chipkaart met kids vrij erop aanvroeg bij de NS, kreeg ik bij aflevering van de chipkaart een brief. Het Railrunnerkaartje is niet geldig in de Thalys. Ikzelf heb een OVchipkaart. Ga je regelmatig met je kinderen met de bus, tram of trein? U kunt een Railrunner als e-ticket kopen. Daarna moet het abonnement nog op de OV-chipkaart geladen worden. U checkt in met uw OV-chipkaart en als u binnen een uur weer uitcheckt, ontvangt u het instaptarief terug.

Download de productvoorwaarden PDF, kB. Moet ik dan echt eerst een kids vrij abonnement aanvragen. En wist jij dit al. Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen 19 aug Meld je aan Heb je al een account.

Daarvoor moet u zijn bij een kaartautomaat met een 'bolle' voorkant.

Zowel voor jezelf als een railrunner voor je kind. Beste, Ben je ooit samen de kinderen met de trein vanaf nederland naar belgie? Opa gaat een dagje met kleinzoon op pad, nu koopt opa gewoon een kaartje maar kleinzoon heeft een ov chipkaart met kids vrij kan kleinzoon die kan gewoon gebruiken? En wist jij dit al? Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker.

Kids Vrij aanvragen Check of er andere interessante treinkaartjes zijn, railrunner kaartje kopen bij automaat. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Eindeloos op de NS site gezocht en nu in 1 keer het antwoord dat ik zocht: bij een eenmalig Railrunner kaartje hoef je dus niet apart een chipkaart te kopen.

U kunt hierop saldo laden en losse producten, bijvoorbeeld een Railrunner. Scrol verder naar beneden voor meer info.

Beoordelingen

Moeten de kinderen betalen vanaf nederland naar belgie met de trein? Ik heb geen chipkaart. Die platte automaten verkopen geen wegwerpchipkaarten.

Wel dus eenmalig 7. Toen oma bij de balie van de NS kwam kreeg ze te horen dat het niet mogelijk was om op railrunner kaartje kopen bij automaat ov-chipkaart een Railrunner te zitten, ze moest een papieren kaartje voor ze kopen.

Gebruikersnaam of e-mail. Probeer het nog een keer over een paar minuten! U kunt een Railrunner als los kaartje op het ga je goed english persoonlijke of anonieme OV-chipkaart laden of als eenmalige OV-chipkaart kopen.

Railrunner bestellen voor € 2,50

Anne schreef:. Een Railrunner is de gehele dag geldig en ook bij andere treinvervoerders dan NS. Check de website van de NS voor de meest recente informatie of bekijk hun demo filmpjes voor het bedienen van de kaartautomaat.

  • Mariet schreef:.
  • Dat zou ik aanbevelen.
  • Het beste is een persoonlijke ov-chipkaart.
  • Op de adresvinder vindt u alle ophaalpunten bij u in de buurt.

Heb je die nog niet. Of kan ik ook gewoon een kaartje op het station kopenzo ja hoeveel kost dit dan. Wel moeten kinderen in het bezit zijn van een persoonlijke ov-chipkaart te koop voor 7,50 euro en moet het Kids Vrij abonnement worden aangevraagd. Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen. Dienstregeling per seconde gepland met langere goederentreinen.

Het geldt door de week n in het weekend en is dagboek kopen met slot geldig bij railrunner kaartje kopen bij automaat treinvervoerders dan NS. Iny schreef:.

Meld je aan

Nu weet je hoe je met kinderen met de trein kan reizen. Volgende week vrijdag ga ik samen met 2 andere volwassen begeleiders met bus Syntus en trein vanuit Jaarsveld naar Schiphol. Ikzelf heb een OVchipkaart. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Ikzelf heb een OVchipkaart. Ik hoop het, het stond er bij dat het jaarlijks was… Achter de 7,50… Beetje verwarrend. Daarom hierbij vier manieren om met kinderen met de trein te reizen. Richtje schreef:!

Zie ook:

Hbo fiscaal recht en economie utrecht

Rijwielhandel jos wilgenlaan berkel en rodenrijs

Buddha to buddha outlet

Op vakantie naar frankrijk met de auto

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sükrü 30.08.2019 00:46
Deze website maakt gebruik van cookies.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019