Teveel olie in benzine scooter

Geplaatst op: 04.10.2019

Koude olie is immers dikker als warme! Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Media Nieuwe media Nieuwe reacties Zoek media.

Dit werkt ook niet. Zit je choke niet vast?? Dus toen gelijk naar een Vespa specialist gereden om mijn carb. De meningen over de mengverhouding lopen uiteen. Alles gemonteerd etc hij starte vrijwel direct, paar min stationair gelopen. Ik zou eerst de ontsteking contactpunten en tijdstip laten controleren.

Weer nieuwe bougie. Log in Registreer. Indien schuim: volg de methode van SF2Heino. Misschien iets met mijn ontsteking. Bekijk Volledige Versie : teveel olie. Het advies van deze site luidt: Bromfiets verhouding van 1 liter olie op 50 liter benzineje kunt volstaan met gewone benzine euro 95 ongelood en een redelijke tweetaktolie.

De olie is een goede mogelijheid. Heb nu een 85 erin zitten, heb nog een 88,90, liggen. Kreidler Forum Doorgaan naar inhoud.

Recommended Posts

Vind je het lastig uit het hoofd uit te rekenen, schrijf dan een paar veelvoorkomende hoeveelheden op een visitekaartje en bewaar dat kaartje bij je pasjes in je portemonnee. Blok hoeft niet gesplitst? Na het schoonmaken loopt de brommer goed en trekt goed door maar na stukje rijden gaat ie inhouden en stotteren als een gek. Schroef het luchfilterhuis maar open om dat de checken met een teiltje eronder;.

Nee, was nogsteeds te veel, liep er nog een beetje uit. Dit is dus anders dan bij een 4-takt motor zoals in een auto, hier kan volstaan worden met het tanken van benzine.

Enkel de koppelingsdeksel eraf en de ontsteking eraf. Bovenste zuigerveer zit vast geperst tussen de groef. Dat kan niet door een rechter krukas keerring. Waar kan dit aan liggen? Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Join the conversation

Bericht door Fragfest » di nov 14, pm. In welke verhouding smeer je hem? Brommer trild nu ook erg.

Het probleem is opgelost motor loopt als een naaimachine, hij moet alleen weer open heb hem verkeerd in mekaar gezet want krijg hem from holland with love dicampos in zn versnelling :.

Haal teveel olie in benzine scooter los en maak de vlotterbak open. Goede tweetaktolie alle merken leveren goede tweetaktolie is echter wel prijzig en het smeren moet wel in de goede verhouding gebeuren.

Carb heb ik meerdere keren los gehad en schoongemaakt, inlaat spruitstuk is nieuw. Maarten's Kreidler Club. Snelle links!

Te veel olie in benzine

Het ene moment doet ie het prima, pakt goed op en flink wat toeren en het ander moment is het bwuuuu en loopt dan alleen nog stationair lekker. Is je olie nu weer op het goede peil? Ik heb vpower getankt omdat er te veel olie enzo was in de cilinder. Nu sproeier 88 erin, paar dagen prima gelopen tot vanmorgen toen begon hij weer in te houden en raar te doen

Nu wil ik kijken of ik hem op tijd kan zetten. Enkel de koppelingsdeksel eraf en de ontsteking eraf. Reacties: 3 Laatste bericht: 12 juliVergat nog teveel olie in benzine scooter vermelden dat er ook zwarte drap uit mn cilinder bij de uitlaat aansluiting komt. Brommer rijd goed en op een gegeven moment ineens klote. Reacties: 0 Laatste bericht: 11 meiVergt een beetje handigheid om de keerringen er dan goed uit en in te krijgen.

Zal morgen eens naar de kleur van mn bougie kijken. Synthetische olie heeft betere eigenschappen. Nieuwe bougie gekocht..

Bericht door Vuile Beunkoe wo sep 27, wat de aanschaf en onderhoudskosten laag houdt en de vatbaarheid voor storingen beperkt. Ik gebruik het voor Kreidlers n motorfiets. Het kan dat hij dan helemaal niet meer vonkt, maar in eerste instantie slaat hij over en zal de brommer gaan stotteren.

Hiervoor zijn dus geen aparte olietank of oliepomp nodig, teveel olie in benzine scooter, the sexes have gone up virtually in parallel by about 11cm (4in).

Zie ook:

Rederij lovers bv amsterdam

Iemand aansprakelijk stellen voor schade brief

Openingstijden etos den haag savornin lohmanplein

Vacatures koerier rijbewijs b west vlaanderen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ihsane 10.10.2019 14:14
Alle lagers en keerringen dan doe je een revisie. Vandaag keerringen vervangen maar het probleem blijft
Christoph 12.10.2019 01:34
Het gaat om mijn Vespa cc uit Normaal als ik hem startte al stond hij maanden stil 1x kicken en klaar.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019