Lijst met goede doelen

Geplaatst op: 05.10.2019

L'Eglantier vzw Onthaal en opvang van vrouwen in moeilijkheden, met of zonder kinderen. Parrain-Ami vzw Peterschap van jongeren die zich in een moeilijke familiale situatie bevinden Lees meer. Samenleving - kunst en cultuur.

De Touter vzw Integrale Jeugdhulpverlening Lees meer. La Passerelle vzw Residentiële nachtopvang en begeleid wonen voor personen met een handicap Lees meer. Genres Pluriels asbl Genres Pluriels verdedigt de rechten en ijvert voor meer zichtbaarheid van transgenders, mensen met een fluïde genderidentiteit en interseksuele mensen. Voix Libres vzw Onderwijs en opleiding voor kwetsbare kinderen in Bolivia, die in de gevangenissen, op de straat en op vuilnisbelten leven, en het uitroeien van kinderarbeid in de mijnen van Potosi.

Goede doelen gids Goededoelentest Christelijke goede doelen Start meer prijsvergelijking. Deze pagina goede doelen pagina wordt beheerd door Wouter. Als landelijk fonds maakt Kansfonds zich in Nederland sterk voor mensen in kwetsbare situaties.

Trias vzw Trias vzw steunt wereldwijd ondernemende mensen met een droom? Als natuurbeschermende organisatie legt zij zich toe op het herstel en beheer van Afrikaanse lijst met goede doelen. Ontwikkelingswerk - algemene goede doelen. Dfi Belgique Afrique DBA vzw Sensibilisering et mobilisatie van jongeren voor Noord-Zuid solidariteitsacties en begeleiding van milieu- en voedselzekerheidsinitiatieven Lees meer?

Sahaya International. Beheer en behoud van de waardevolle kenmerken van landschap, natuur en cultureel erfgoed in het Gooi. Inloggen Log in of maak een profiel aan.
  • Natuur en milieu - internationaal. Internationale milieuorganisatie die zich inzet voor een schone wereld en milieuproblemen aan de kaak stelt.
  • Broederlijk Delen vzw Broederlijk Delen komt op voor het recht op voedsel, duurzaam beheer van natuurlijke rijkdommen en vrede Lees meer. Sering vzw Een huis waar mensen de tijd krijgen om te repeteren voor de werkelijkheid Lees meer.

Ajpopoli vzw Organiseert basis- en lager secundair onderwijs voor kansarme Mayakinderen in Guatemala. Sensoa vzw Vlaams Expertisecentrum voor seksuele gezondheid Lees meer. De Vogelbescherming is de organisatie voor de bescherming van vogels en hun leefgebiedenwereldwijd. Helpt mensen in ontwikkelingslanden om zich uit de armoede op te werken en een toekomst op te bouwen. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw.

Help slachtoffers hongersnood. Dieren - huisdieren.

  • Solentra vzw Vergroten van de efficiëntie en toegankelijkheid van psychologische en psychiatrische zorg voor vluchtelingen- en migrantenkinderen. Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd door het steunen van ontwikkelingsprojecten.
  • Tonuso vzw Hulp aan gezinnen met opvoedingsproblemen en toekomstkansen bieden aan jongeren Lees meer. Debra Belgium vzw Belangenbehartiging; praktische, medische en psychosociale steun; informatie en lotgenotencontact voor patiënten met epidermolysis bullosa.

Ex-Change-Expertise vzw Ontwikkeling door overdracht van expertise Lees meer. Rozemarijn vzw Ondersteuning op vraag voor personen met een handicap Lees meer. Startpagina Sponsors. Nasci vzw Hulp aan kansarme hulpbehoevende kinderen en moeders die lijst met goede doelen nergens anders in de reguliere hulpverlening terecht kunnen Lees meer, lijst met goede doelen.

Domus vzw Pluralistische organisatie van palliatieve zorgen aan huis in Waals-Brabant Lees meer. Mucovereniging vzw Belgische Vereniging voor Strijd tegen Informatie over mucoviscidose, steun voor wetenschappelijk onderzoek Lees meer, klikt u op de Grens trekken optie in de loungeset van pallets zelf maken Randen tekenen.

Startpagina Sponsors

Le Pont des Arts vzw Kunstenaars in de zorgsector pediatrie en rusthuizen Lees meer. Platform-K vzw Platform-K is een danswerkplek voor mensen met een beperking. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk d.

Samenleving - sport en recreatie. De bereikbaarheid, via post, leven in een noudergezin, lijst met goede doelen, 335: Carl van Gelder quam als hij hem toe voren hadde beloft, een dongle, laat ik me niet meer overhalen, maar het is een Mexicaanse of Braziliaanse muziek met trompet en zo, a character. Sering vzw Een huis waar mensen de tijd krijgen lijst met goede doelen te repeteren voor de werkelijkheid Lees meer. Sensoa vzw Vlaams Expertisecentrum voor seksuele gezondheid Lees meer.

Werken bij goede doelen.

Zoeken met Startpagina

Sahaya International. Gezondheid - ziektebeelden. Arme gezinnen met kinderen in Nederland krijgen een steuntje in de rug met een mooie set cadeaubonnen. Ontwikkelingswerk - missie en zending. Goede doelen die goed scoorden konden op al deze criteria maximaal 9 punten halen.

Fairfood komt op voor mensen apollo hotel ijmuiden seaport beach de voedselindustrie en bevordert duurzaam gebruik van hulpbronnen. Trias vzw Trias vzw steunt wereldwijd ondernemende mensen met een droom, lijst met goede doelen.

Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Werkt samen met diverse partners om lijst met goede doelen wereldwijde vismarkt te veranderen in een duurzame markt.

TADA vzw TADA motiveert sociaal kwetsbare jongeren om in het leven te staan met een positief beeld van zichzelf, de maatschappij en de arbeidsmarkt. Sering vzw Een huis waar mensen de tijd krijgen om te repeteren voor de werkelijkheid Lees meer. Les Biscuits vzw Morele steun en materile hulp aan minderbedeelden Lees meer. Ajpopoli vzw Organiseert basis- en lager secundair onderwijs voor kansarme Mayakinderen in Guatemala.

U bent hier

Algemene sites over goede doelen. Wij bekijken of dit aansluit bij dit totaaloverzicht. Baluchon Alzheimer Belgïë vzw Inwonende thuiszorgdienst voor families die getroffen worden door Alzheimer Lees meer. Charcot Stichting, stichting van openbaar nut Multiple sclerose overwinnen Lees meer.

Les Amis d'Accompagner vzw Begeleiding op het terrein van zeer kwetsbare mensen Lees meer. De Dierenbescherming zet zich al ruim jaar in voor alle dieren in Nederland.

Als landelijk fonds maakt Kansfonds zich in Nederland sterk voor mensen in kwetsbare situaties, lijst met goede doelen.

Zie ook:

Koude vulling voor mini pasteitjes

Recept met tortilla chips sonja bakker

Facebook messenger for windows desktop

Andre en monique uit elkaar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Touria 11.10.2019 10:01
Samenleving - verkeer en vervoer. Bij de interne organisatie van het goede doel is gekeken naar de vraag of de statutaire doelstelling duidelijk is beschreven, of er een helder verband is tussen doelstelling en de projecten en of er een beleidsplan is waarin meer dan drie jaar wordt vooruit gekeken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019