Resultaten voor vertaling nederlands pools google

 
vertaling nederlands pools google
Online Nederlands Pools vertaler.
Free online machine translation services.: Google Translator free online translator from Google Microsoft Translator free online translator from Microsoft. Nederlands Sprekers: 27.000.000 Landen: Nederland, Belgi, Brussel, Suriname, Aruba, Nederlandse Antillen, Frankrijk, Duitsland., Pools Sprekers: 40.000.000 Landen: Polen, Wit Rusland, Oekrane, Litouwen, Letland, Verenigd Koninkrijk, Roemeni, Tsjechi, Rusland, Brazili, Argentini, Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, Australi, Ierland, Isral, Vietnam., Het Nederlands is binnen de groep van Indo-Europese talen een West-Germaanse taal die wereldwijd door circa 23 miljoen mensen als moedertaal en/of cultuurtaal wordt gesproken. Nederlands wordt in Europa als officile taal erkend in Nederland en in Belgi, en buiten Europa in Suriname en op de Nederlandse Antillen en Aruba. Wikipedia: Dutch language. De huidige pagina wordt: Online Nederlands Pools vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Pools Nederlands vertaler online Pools Nederlands vertaling.
Google.
Met behulp van NMT kan Google Vertalen nu volledige zinnen in een keer vertalen, in plaats van een woord per woord vertaling. Google Vertalen ondersteunt momenteel 64 talen: Afrikaans, Albanees, Arabisch, Wit-Russisch, Bulgaars, Catalaans, Chinees vereenvoudigd, Chinees traditioneel, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Ests, Esperanto, Filipijns, Fins, Frans, Galicisch, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Iers, Italiaans, Japans, Koreaans, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleis, Maltees, Noors, Perzisch, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Swahili, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Vietnamees, Welsh, Jiddisch.
Hoe lang nog tot vertalers zich zorgen moeten maken over Google Translate? NRC.
Bezorgservice Onderbrekingsservice Verhuisservice Mijn gegevens Mijn abonnementen FAQ Digitaal Lezen Veelgestelde vragen Wachtwoord vergeten. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Hoe lang nog tot vertalers zich zorgen moeten maken over Google Translate?
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
vertalen pools nederlands pools nederlands vertaler vertaling nederlands pools google.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Pools vertaler online Nederlands Pools vertaling. Pools Nederlands Vertaling Pools Nederlands Woordenboek Vertalen Pools naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Google vertaling Nederlands Pools vertaling voor Google.
Gesproken tekst vertalen Computer Google Translate Help.
In sommige talen wordt de vertaling hardop voorgelezen. Ga naar de pagina van Google Translate. Klik linksonder in het tekstvak op Spreken Zeg wat u wilt vertalen zodra de instructie Begin nu te spreken wordt gegeven. Klik op Spreken om de opname te stoppen.
Link site.
http//www.searchenginesoptimization.nl: SEO search engine optimizationhoog, te laten scoren in de organische zoekresultaten, zoekmachine, Description: website optimaliseren, ranking google, SEO search engine optimization, optimizing, hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten, zoekmachines, eerste pagina Google, SEO Specialist, making websites findable.,
NPO 2 Live tv.
Ze trekt vaker met ze op en voelt zich goed in hun gezelschap, met name in het gezelschap van Nino, de zoon van Donato Sarratore. Dan krijgt ze een brief van Lila, die het hof wordt gemaakt door Marcello Solara.
VERTAALTOOL.NL.
U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Alle talen/ vakgebieden.
Machinevertaling Nederlands-Pools Vertaalprogramma Tips DPS Talen.
Pools is net Chinees. Hoe halen mensen zich in het hoofd om teksten door een machine te laten vertalen, vooral van het Nederlands naar het Pools. Pools is net Chinees. Net zo ingewikkeld en abstract. Van het ene Nederlandse woordje u hebben we in het Pools twee enkelvoudsvormen, drie meervoudsvormen en van elke daarvan zeven naamvallen. In totaal dus 35 woorden voor maar één Nederlandse u. Hoe wil je dit nu aan de machine uitleggen, welke vorm die moet gebruiken? Een keertje krijg ik de opdracht om een vragenlijst te vertalen. Deze vragenlijst is al eerder vertaald en raad eens hoe. Ik verstijf bij het lezen van de e-mail. Van de eerste schrik bijgekomen maar nog steeds een beetje verstijfd bekijk ik de vertaalde vragenlijst. Het is niet ideaal, het is een beetje rommelig maar het is begrijpelijk. En tot mijn grote verbazing kloppen de naamvallen wel! Je zou deze vertaling kunnen vergelijken met de vertaling van iemand die twee talen spreekt maar geen vertaler is, dus een beetje onhandig, niet altijd even mooi geformuleerd en met iets te letterlijke vertalingen, bijv.
Google Translate verbetert vertalingen Vertaalbureau Perfect.
Wij zullen dit logischerwijs dan ook niemand aanraden en het al helemaal niet zelf gebruiken. Een kwaliteitsvertaling is een prettig leesbare vertaling mét behoud van context. En zelfs met het nieuwe" Google Translate is de kans op fouten nog steeds te groot, ook al belooft men dat de kwaliteit drastisch omhoog gaat. Beschikbaarheid in Nederland. Het nieuwe systeem wordt niet meteen volledig en wereldwijd uitgerold. In eerste instantie werkt het alleen bij vertalingen van Chinees naar Engels en dit zijn maar liefst 18 miljoen vertalingen per dag. Uiteindelijk moet de functie ondersteuning bieden aan meer dan 10.000 taalparen. Wanneer het GNMT-systeem voor Google Translate in het Nederlands beschikbaar komt, is nog niet bekend.

Contacteer ons