Zoeken naar vertaling nederlands pools zinnen

 
vertaling nederlands pools zinnen
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jou de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekent dat alle gegevens in Nederland blijven.
Best Online Free Translation Translation Virtual Service. Tool. Keyboard.
VERTAALTOOL.NL.
U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Alle talen/ vakgebieden.
Handige woorden en zinnen Talennet Pools.
Over het Pools. Woorden en zinnen. 11 juni t/m 25 september 2010. Een theatervoorstelling op basis van het werk van Witold Gombrowicz. Handige woorden en zinnen. Op deze pagina vindt u kant en klare woordenlijsten. Wilt u een eigen tekst laten vertalen?
Online Nederlands Pools vertaler.
Online Nederlands Pools vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Nederlands. NL PL Omkeren! Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf.
Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept.
Zinnen vertalen vanuit of naar vrijwel elke taal, Snel en goed.
Het zal u ongetwijfeld wel eens zijn overkomen: u moet snel enkele zinnen vertalen van het Nederlands naar het Duits. Of van het Engels naar het Nederlands, of van het Spaans naar het Engels. De meeste mensen kiezen voor de makkelijkste manier en gaan naar Google Translate. Nu 15% korting op de vertaling van uw privacy-verklaring AVG.
Vertalen Nederlands Pools online.
0 stemmen, beoordeling: 0/5. Een gratis vertaler voor Nederlands-Pools om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Nederlands naar Pools. De tekst wordt automatisch gekopieerd naar het onderste venster. Klik op de grijze knop onder het tweede venster om de online vertaaltool voor Pools uit te voeren en de tekst te vertalen. Vertalen Polish Nederlands. Een tweede online vertaling van Nederlands naar Pools.
Nederlands-Pools woordenboek, Glosbe.
Momenteel bevat het systeem zo n 147.600 vertaalde zinnen. Momenteel hebben we 5729350 zinnen vertaald. Help ons bij het creëren van het grootste Nederlands Pools woordenboek online. Log in en voeg uw nieuwe vertaling toe. Glosbe is een gezamenlijk project en een ieder kan vertalingen toevoegen en verwijderen.

Contacteer ons