Zoeken naar pools naar nederlands vertalen

 
pools naar nederlands vertalen
bol.com Pools-Nederlands woordenboek 9789061433309 Zofia Klimaszewska Boeken.
woordenboek, Daarnaast bevat het een uniek, omvangrijk Grammaticaal Compendium en o.m. een uitgebreide gebruiksaanwijzing in het Pools en in het Nederlands. Door alle Nederlanders die zich bezighouden met de Poolse taal en literatuur is lang uitgezien naar het grote woordenboek Pools-Nederlands.
WikipediaVertalen: naar het Nederlands Wikipedia.
1.3.1.6 Spaans Español. 1.3.1.7 Pools Polski. 1.3.1.9 Italiaans Italiano. 1.4 Foreign Requests. 1.5 Reeds vertaald Completed. Information in: Deutsch English Español Esperanto Français Italiano Norsk Român. Hier kan iedereen die een artikel van een anderstalige Wikipedia graag naar het Nederlands vertaald zou zien, daartoe een verzoek indienen. Ook kan hier gevraagd worden om hulp bij het vertalen van een artikel of van bepaalde termen.
Pools-Nederlands woordenboek, Glosbe.
Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen. Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Pools of Nederlands: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen.
Google Translate.
Beëdigde vertaling Pools.
Indien gewenst verwelkomen wij u graag op ons kantoor in Utrecht om u verder te adviseren over de beëdigde vertaling Pools van uw document. U kunt bij ons snel een eenvoudig een offerte aanvragen voor een beëdigde vertaling Pools. Ga naar het offerteaanvraagformulier elders op de ze website, vul uw gegevens in en voeg een scan van het te vertalen document bij.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
Taal voor vertaling wijzigen. Als u later de Naar taal voor vertaling van documenten wilt wijzigen of als u een document naar meer dan één taal wilt vertalen, kunt u dit doen door Taal instellen voor documentvertaling. in het menu Vertalen te selecteren.
Linguee Woordenboek Pools-Nederlands.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ó ë ï é è ö ê ü ç á à â. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands pl Pools. pl Pools nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands de Duits.
Vertalerpools Magorzata Szczypiska Over mij.
Vertalen en tolken. Correctie en redactie. Magorzata Szczypiska beëdigd vertaler/tolk Pools met 10 jaar beroepservaring. Ik ben taalkundige van opleiding. Toen ik mijn studierichting koos, wist ik al dat dit mijn beroep zou worden. Zo is mijn passie mijn werk geworden, en mijn werk mijn passie! Ik werk samen met vertaalbureaus, particulieren en ondernemingen uit verschillende sectoren. Met mijn linguïstische vaardigheden en kennis van het Nederlandse taalgebied, help ik bij het werven van klanten op de Belgische en Nederlandse zakelijke markt. Mijn betrokkenheid en ervaring zijn bepalend voor de hoge kwaliteit van de geleverde diensten. Ik bied professionele vertaal en tolkdiensten in en uit het Nederlands op juridisch gebied, marketing en de brede dienstensector.
Vind pools op Marktplaats.nl.
Nederlands, duits en engels. Bouwvakkers uit Polen. Verbouwen met betrouwbare aannemer Pools personeel. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw of renovatie? Wilt u een aannemer die kwaliteit oplevert en ervoor zorgt dat uw bouwproject opgeleverd wordt conform uw wensen?
Vertaal Bureau Koncept Gespecialiseerd in Nederlands Pools vertalen.
Gespecialiseerd in Nederlands Pools vertalen. Wat gebeurt er als je als medewerker van een vertaalbureau dag in dag uit teksten vertaalt? Het antwoord ligt voor de hand: je raakt thuis in een breed scala aan onderwerpen. Ook de medewerkers van Vertaal Bureau Koncept maakten deze ontwikkeling door. Na jarenlange vertaalklussen wisten wij daarom exact wat er onder onze opdrachtgevers en daardoor ook in het bedrijfsleven leeft. Daarom besloten wij enige tijd geleden de vertaalslag te maken van vertaalbureau naar informatieplatform.
Pools woordenboek.
Vertaal één woord vanuit of naar het Pools, Nederlands of Engels Vertaal vanuit het Nederlands naar vrijwel iedere andere taal. Het woordenboek bevat 1.350.000 vertalingen en zinnen. Dit woordenboek kan vertalen vanuit het Nederlands van en naar het Engels en Pools.

Contacteer ons