Op zoek naar vertalen engels pools?

 
vertalen engels pools
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Pools Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Download onze app gratis. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch.
Pools Vertaling Nederlands-Engels.
NL: Pools e landdag EN: bear-garden. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. Poolse Nationale Vergadering. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Engels-Pools woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Engels / Engels-Pools woordenboek. Engels Pools woordenboek online. Welkom op het woordenboek Engels Pools. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand.
Engels-Pools woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Poolse term op in het woordenboek door jouw zoekopdracht in het zoekveld in te voeren. Je kunt zoeken in het Pools of vertalen van het Engels naar het Pools. Naast het woordenboek Engels-Pools kun je ook zoeken in andere online woordenboeken door het dropdown menu te gebruiken.
pools Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
Als vertaling van pools" voorstellen. Linguee in English. ë ï é è ö ê ü ó ç á à â û. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans.
Snel een vertaling Engels-Pools via vertaalbureau Snelvertaler.
Snel een correcte vertaling Engels-Pools. U heeft een Engelse tekst die u snel en correct naar het Pools wilt laten vertalen? Contacteer dan algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Bel 03/336 53 31 of mail ons. Als geen ander vertaalbureau in Europa slagen wij erin om zo snel mogelijk de juiste vertaler aan uw opdracht te koppelen.
Pools Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Pools" vertalen Engels. Pools" in het Engels. to" pool" in het Nederlands. to pool ww. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Ze plaatsen vraagtekens bij de Pools Duitse grens en eisen de oprichting van een Vierde Rijk.
Reverso Context Vertaling in context van Engels naar Pools.
Zoekmachine voor vertalingen Engels-Pools, woorden en uitdrukkingen in Engels vertaald naar Pools met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Pools, voorbeeld van uitspraak in Engels, woordenschat Engels-Pools. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data.

Contacteer ons