Bol.com houten speelgoed keuken

Geplaatst op: 03.10.2019

Productspecificaties Productspecificaties Leeftijdswaarschuwing Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar Aanbevolen leeftijd 3 - 9 jaar. Jefer 22 april

Eindeloos speelplezier Uitdagend. Mijn dochter speelt er de hele dag mee, dus ben ik er heel erg blij mee. Mijn dochter heeft dit keukentje gekregen toen ze 1 jaar werd, is al prima te doen. Inclusief ijsmachine met… Meer. KidKraft Mieke 7 november Ik raad dit product aan. De gootsteen ligt los in het blok, in het begin dacht ik dat we dat maar vast moesten kitten, maar ze speelt er veel mee, bijvoorbeeld als hoedje op haar hoofd.

Prachtige keuken van uitstekende kwaliteit. Leuke accessoires. Bol.com houten speelgoed keuken Ultimate houten kinderkeuken met hoek met licht en geluid van KidKraft zit boordevol interactieve mogelijkheden om je jonge… Meer.

Speelkeukens voor 2 jaar. Vaak samen gekocht. Mijn dochter heeft dit keukentje gekregen toen ze 1 jaar werd, is al prima te doen.

Playgo 2. Reviews Schrijf een review. Productinformatie In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt.
  • KidKraft KidKraft Grote houten kinderkeuken met licht en geluid. Op voorraad.
  • Stevig en mooi speelgoed.

Populaire categorieën

Thorpie57 16 april Ik raad dit product aan. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Meer verkopers vanaf 68, Vond je dit een nuttige review?

Geschreven bij Houten speelgoedkeuken - New Classic Toys Mijn dochter van bijna 20 maanden is verliefd op het keukentje. Sunny 1. Manche Utrecht 18 november Ik raad dit product aan.

Een stevige keuken voor jaren speelplezierdegelijke materialen en leuke accessoires aanwezig in de doos. Sharel21 11 december Ik raad dit product aan. Het eindresultaat is mooi, en onze kleinzoon is er helemaal weg van. Het eindresultaat is mooi, en onze kleinzoon is er helemaal weg van. Metalen wasbakje zit los, bol.com houten speelgoed keuken.

Verkoop door Prijskiller.

Meestgezochte leeftijden

Dit houten keukentje hebben we aangekocht voor de 2e verjaardag van ons zoontje. Mijn dochter kon nog niet lopen maar kon er wel een gaan staan, is er stevig genoeg voor. Speelgoed wasbakken.

Jonge chef-koks kunnen ongetwijfeld hun hartje ophalen wanneer ze met deze schattige houten keuken feestmaaltijden bereiden voor… Meer. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Verkoop door Aqua8 Products, bol.com houten speelgoed keuken. Jabadabado 3. Ook aan de kant van mama en papa geen klachten.

Over Woody

Bij Kidkraft zien ze ieder kind als een individu met een onbeperkt vermogen om een fantasiewereld te creëren en deze te verkennen.

Staat leuk in de woonkamer erbij in een handige maat die niet te groot is. Kost wel even tijd om in elkaar te zetten maar dan staat de keuken ook direct stevig.

Sofie Stekene 26 november Ik raad dit product aan. Mooi keukentje en goed compleet. De potjes, snijsetjes en keukentjes zijn absolute musthaves voor kleine keukenprinsjes en -prinsesjes, kennissen of familie.

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Leuk ontwerp kleurrijk. Zondagbezorging Ik was bol.com houten speelgoed keuken 3 uur meer bezig in mijn eentje. Mereldablackbird Landen 3 december Ik raad dit product aan.

Matige kwaliteit. Eindeloos speelplezier voor je kleintje met deze super complete houten keuken.

Productspecificaties

De pluspunten van dit speelgoedartikel vind ik: Eindeloos speelplezier, Leuk ontwerp Maar wat ik jammer vind: Matige kwaliteit. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Geschreven bij Houten speelgoedkeuken - New Classic Toys Onze dochter van 1,5 jaar maakt dankbaar gebruik van het kraamcadeau van haar zusje Voor de rest kan ik niets negatief zeggen.

Helahela 24 april Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier. Avondbezorging Mooi, maar viel kleiner uit dan verwacht.

Zie ook:

Jonna fraser ik kan je niet laten download

Hoe werkt mirena spiraaltje

Met vier in bed marokko manu

Met vier in bed marokko manu

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hanae 13.10.2019 15:28
Tip voor een eenvoudige, houten speelkeuken Door gebruik van hout in deze speelkeuken is het speelgoed duurzamer en heeft het een natuurlijke look. Zoals mama of papa eten kookt voor iedereen, zo maakt het kind in het eigen keukentje eten klaar om met anderen samen 'op te eten'.
Romée 11.10.2019 02:02
Sofie Stekene 26 november Ik raad dit product aan. Valetti 2.
Iona 11.10.2019 04:53
Sharel21 11 december Ik raad dit product aan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019