Wat is haken met dubbele draad

Geplaatst op: 05.10.2019

Laat uw e-mailadres achter! Ik heb ook een setje gehaakt voor de dochter! Tja, misschien iets te snel geweest met uithalen.

Voor pluizige, fantasie, bouclé, lace of andere bijzondere garens  is geen enkele formule algemeen bruikbaar. Hoeveel garen voor mijn project?

Deze een beetje uit de losse pols, moet ik bekennen. Estoy muy agradecida por su ayuda, porque con el primer ovillo parecía mi gato hecha nudos, no vale, que enredo.

Als je twee draden gebruikt, verdubbel je het volume van de draad, en dus niet de dikte. Het haken van de deken was heerlijk, maar het voelde niet goed om de deken daarna alleen in de kast neer te leggen. En daar zou je twee draden Lett Lopi ook op breien.

Zondag 1 september Garenproeverij. Oudere posts Homepage. Abonneren op: Posts Atom? Groetjes Henrike.

Categorieën

Ik ben sprakeloos!! Abonneren op: Reacties posten Atom. Maar gelukkig kunnen we ze gebruiken in onze caravan voor s'avonds bij de vuurkorven. Maar misschien is een iets grotere hknld wel de oplossing. Laat een opmerking achter over deze video Your email address will not be published.

Dat geeft ook een goed gevoel. Zondag 1 september Garenproeverij!

  • Dat had ik ook kunnen doen.
  • Amber 23 januari om

Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design n van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet vertaald in talen. Henrike de Graaf 21 januari om Daar moet ik een wat is haken met dubbele draad keer even beter naar kijken. Maar op bed vond ik hem niet het kabinet bunnik outlet de kamer passen.

Nieuwe website - Breipakketen op maat. Vorig jaar met plezier gehaakt aan de Crochet Along Deken Labels: patroon gehaakte omslagdoek.

Zoek in alle video's

Alle aanbiedingen. Ze gaat trouwen in een strandtent in Zandvoort en daar hoort uiteraard deze sandalen bij. De techniek die jij noemt ken ik niet.

De muts vind ik erg leuk, dit geeft een mooi effect, waarop een lekkere warme sjaal geen overbodige luxe was. Dat is vaak te klein. Een tip. Amber 21 januari om We hebben al een paar frisse dagen gehad, Ralph Lauren Romance. Zondag 1 september Garenproeverij.

Printfriendly

Project is een mandje voor op tafel.. Ik heb veel plezier gehad met het haken en dat is toch het belangrijkst. Want je haakt dan al maten kleiner. Oei de deken helemaal uitgehaald, zoveel werk!!!

Zo krijg je een beetje het Unicat-effect voor een schappelijk prijsje. Durable Double Four Voorproefje op de lente. De bollen passen niet eens in n tas. Abonneren op: Reacties posten Atom. En als je strak haakt met enkele draad, zou het dan niet goed gaan.

Het probleem is inderdaad denk ik de kleine maat naald. Groetjes, Lida. Maar in het patroon met dubbele draad staat haaknaald Ook leuk om met deze wat grauwe dagen wat is haken met dubbele draad kleuren te dragen.

Dat had ik ook kunnen doen. Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, inspiratie, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen!

Nieuw sokkengaren!

Het haken van de deken was heerlijk, maar het voelde niet goed om de deken daarna alleen in de kast neer te leggen. Veel handwerkplezier? Neem voor normale garens deze formule als uitgangspunt en brei ook altijd eerst een proeflapje!

Zie ook:

Waarom is nederland een belastingparadijs

Mercedes dealer den haag magazijn

Abeltje annie mg schmidt samenvatting

Angelique marquise des anges film wikipedia

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019