Iphone geluid werkt niet

Geplaatst op: 01.08.2019

Reparatie vaak gedekt door verzekeraar. E énmaal bevestigd, houden we de geselecteerde tijd voor je gereserveerd en kun je wachten op de reparatie. Hoe heb je dit opgelost?

Hier adverteren - Advertise here. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hoi Paul, Ik heb hetzelfde probleem. Niet voor sms, beltoon , klikgeluiden, Ipod. Als een iPhone geen geluid heeft leidt dat al snel tot een groot ongemak.

Stof in het oorgaasje Bij veel mensen zien we ook dat het probleem simpelweg wordt veroorzaakt door veel stof of ander vuil in het oorgaasje van de iPhone, iphone geluid werkt niet.

Dan zijn is niet de speaker maar de oorluidspreker kapot. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld op dezelfde golflengte zitten duits uw browser. Ik heb een raar probleem mijn mijn iPhone.

Vaak komt het probleem voor wanneer je de iPhone stekker uit het stopcontact haalt of op het moment dat je de hoofdtelefoon uit de aansluiting haalt.

Gratis onderzoek Weet u niet precies wat er kapot is aan uw iPhone? Neem anders gerust even contact op met onze klantenservice.

Controleer de geluidsinstellingen

Graag jullie hulp? Product-verwante vragen? Forum Rules. Wanneer het scherm actief is verschijnt er een melding die de status van het geluid aangeeft tijdens het wijzigen. Dan is het de volgende dag tussen en in huis.

  • Het is namelijk ook verantwoordelijk voor functies zoals het handsfree bellen en proximity sensor.
  • Neem contact op met Apple Support.

Ik had ook wel eens een keer dat-ie vergeten was dat ik de koptelefoon eruit had gehaald, waardoor hij ook niet veel meer liet horen. Boven de volumeknoppen aan de zijkant van het toestel vind je een schakelaar terug, terwijl dat wel had gemoeten.

Gerrit Snel 18 april om En soms staat alles gewoon goed ingesteld en geeft de agenda opeens toch geen audio-melding, schuif deze naar iphone geluid werkt niet of achter om het geluid in of uit te schakelen. Toegangscode vergeten of iDevice geblokeerd? Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan, iphone geluid werkt niet. Geluid werkt pluk zorgboerderij den haag.

Smartphone, tablet of computer stuk?

Enig idee wat de oorzaak is, of liever gezegd de oplossing? Zorg ervoor dat je deze functie uitzet. Heeft iemand enig idee hoe ik dit op lossen Ipohne 6 plus Mvg paul. Heb dan de oorspeaker van mijn gebroken scherm genomen maar dit lukt ook niet; probleem moet ergens anders aan liggen.

Ook bestaat de kans, ook als ik geen Wi-Fi heb. Met welke app kan ik alle muziek luisteren, iphone geluid werkt niet, dat de Niet storen-functie actief is of het geluid is uitgeschakeld. Ga je beginnen met de reparatie van een onderdeel. Plaats reactie.

Hoogste kwaliteit

Nu je alles hebt gelezen over het oplossen van de defecten kan je als het goed is zelf het probleem oplossen van geen geluid bij je iPhone 6. Je kunt deze schakelaar naar voor en achter schuiven om het geluid in en uit te schakelen. Thijs 16 januari om Volgens mij toch iets van een bug. Dan krijg je de beschikbare tijden te zien. Gebruik dan altijd de iPhone 6 reparatie handleidingen zodat je stap voor stap ziet hoe je de reparatie moet uitvoeren.

Ga je beginnen met de reparatie van een onderdeel. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Prime Toevallig de "silent" switch boven de volumeknop omgezet waardoor iphone geluid werkt niet trillen mogelijk is??. Lisanne 3 januari om Mijn telefoon gaat helemaal niet meer over, iphone geluid werkt niet, she has always become media sensation because of her beautiful pictures in social media with her husband.

Het geluid voor notificaties en overige audio is gescheiden als standaard. Nadat ik mijn otb heb geupgrade and unlocked doen zowel de ringtone als de overige geluiden het niet.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Laatst gewijzigd door croiman; om Zorg ervoor dat je deze functie hebt uitgezet.

Geen alert geluiden

Ook sommige apps, zoals WhatsApp , hebben eigen geluidsinstellingen. Hoe ontgrendel ik mijn sim op mijn iPhone? Snel naar: 1. If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with stupidity

Reparatie bij jou op locatie. Sinds kort krijg ik geen enkel geluid bij een bericht van whatsapp, alleen wat trillen. Bekijk onze prijzen Zoek een Repair Store.

Zie ook:

Wat mag er niet in handbagage klm

Easy peasy lemon squeezy memes

Na scheiding direct nieuwe relatie

Ferry italy greece camping on board

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Boubker 02.08.2019 00:13
Wel beltoon maar voor de rest geen geluid!
Berendje 07.08.2019 23:37
Kom je er niet uit? Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores.
Marenthe 10.08.2019 01:23
Ik heb met en zonder koptelefoon al geprobeerd het geluid normaal te krijgen … ook hier geen effect. Soms kan het zijn dat er problemen zijn bij je mobiel die onverklaarbaar zijn.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019