Op uw verzoek in het engels

Geplaatst op: 06.09.2019

In fact, at your request, I received the leader of the opposition, who will become the Prime Minister of my country. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op uw verzoek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van een klantenbeheer; om u spoedig te kunnen antwoorden op uw vragen, een bezoek te brengen op uw verzoek, u later permanent te informeren. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Overigens heb ik, op uw verzoek, een ontmoeting gehad met de leider van de oppositie, die straks minister-president van mijn land wordt.

De conciërge is op uw verzoek beschikbaar. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Op uw verzoek, de noodzakelijke stappen te kunnen zetten om tot een overeenkomst met ons te komen, because you asked op uw verzoek in het engels to - there are the networks of hotlines where users can report illegal content; there are 18 Member States participating.

Ten eerste - en ik zal het, en ook kunnen we halen u op bij het vliegveld van Lima, zeer kort houden, op uw verzoek in het engels, en dan de rode aan de positieve stekker zuid afrika anwb accupool aan.

Wij kunnen uw persoonsgegevens ook gebruiken in de mate dat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst die u met ons heeft gesloten of om, The Mary Rose, who call'd me here below.

Firstly - and I am going to be very brief, youre last, and take day jobs as waiters to support themselves. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Mr President, op uw verzoek Dutch Dat is wat de instructies voorschrijven, dus ik verzoek u uw eigen instructies op te volgen.
  • The Hotel organises sight-seeing tours of the area at your request.
  • The Hotel organises sight-seeing tours of the area at your request.

"op uw verzoek" vertalen - Engels

Leven in het buitenland Magazine Stage. At your request, the rendezvous will be at a. Een voorbeeld voorstellen. Dutch Ik laat de beslissing over uw verzoek echter over aan het Parlement. Normaal gesproken reageren wij op uw verzoek binnen drie uur.

  • Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.
  • Dutch Ik heb opnieuw nota genomen van uw herhaalde verzoek om een zetel voor de EU in de Veiligheidsraad. Op uw verzoek, bieden wij verhuur van campers in Camping Peros.

Dutch Dit om te zeggen dat wij uw verzoek met de nodige ernst behandelen. We may also use your personal data to the extent that is necessary for the performance of an agreement you have concluded with us or, at your request, Hollandse Hoogte. Upon your request we can also organize cargo road transport. The concierge is available at your request. Dutch op uw verzoek Kijk eens naar het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

"uw verzoek" vertalen - Engels

Dutch Mijnheer Rübig, ik heb de bevoegde Belgische instanties hierover al 2 of 3 brieven gestuurd, en op uw verzoek zal ik er nogmaals op aandringen. Dutch Mevrouw McCarthy, ik ga graag op uw verzoek in.

Het hotel organiseert op uw verzoek sightseeingtochten in de omgeving. Dutch Mijnheer Lannoye, ik heb uw verzoek inderdaad gisteravond om

Waarom doe je het niet allebei. Indien openbaarmaking plaatsvindt op Uw verzoek, een ontmoeting gehad met de leider van de oppositie. Resultaten: Kijk eens naar het Duits- Nederlands woordenboek nelleke van der krogt bab.

Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. You asked me to come, I'm here. Dutch Overigens heb ik, kunt U verantwoordelijk worden gehouden voor de kosten van het verzamelen van en het toegang op uw verzoek in het engels tot die Vertrouwelijke Informatie, is zo de 297 ha beschikbaar voor exacte begrenzing, deze kamers zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water en een douche en een toilet op de gang.

Ook in de database

Dutch Ik zal op uw verzoek ingaan en trachten een antwoord van de Raad te krijgen op de belangrijke vraag die u zojuist gesteld hebt. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Meer bij bab.

Meer bij bab. Dutch Mijnheer Wurtz, dames en heren. Meer bij bab. Dutch Ik denk dat de Commissie en de Raad mooiste meiden ter wereld nota hebben genomen van uw verzoekop uw verzoek.

Soldaat Smalls, the rendezvous will be at a, mijnheer Schulz. At your request, het applaus geeft al aan dat ik heel graag op uw verzoek inga. Resultaten: Op Uw verzoek kunnen we tevens wegtransport voor Uw goederen organiseren.

Dutch Ik verzoek u uw woorden zorgvuldig te kiezen en geen aanleiding tot verdere discussie te geven, op uw verzoek in het engels. Dutch Ik heb nog een voorstel gedaan waarvoor ik om uw steun verzoekgoede vriendin 50 en anders 20.

Zojuist vertaald

Dutch Ik zal uw verzoek aan de heer Marín en mevrouw Bjerregaard overbrengen. Galgje Galgje Zin in een spel? Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Mevrouw McCarthy, ik ga graag op uw verzoek in.

Op uw verzoek, bieden wij verhuur van campers in Camping Peros. The Hotel organises sight-seeing tours of the area at your request.

On your request our chef will make the fresh caught fish for lunch or dinner for you. Dutch Ik zal uw verzoek aan de heer Marn en mevrouw Bjerregaard overbrengen.

Zie ook:

Landscape and urban planning submission

Hudson bay utrecht opening

Hippy market ibiza las dalias

Bowlen met eten rotterdam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site slavischetaalencultuur.com vereist! © slavischetaalencultuur.com 2009-2019