Op zoek naar vertalen pools engels?

 
vertalen pools engels
Pools Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Pools" vertalen Engels. Pools" in het Engels. to" pool" in het Nederlands. to pool ww. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Ze plaatsen vraagtekens bij de Pools Duitse grens en eisen de oprichting van een Vierde Rijk.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand.
Engels-Pools woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Poolse term op in het woordenboek door jouw zoekopdracht in het zoekveld in te voeren. Je kunt zoeken in het Pools of vertalen van het Engels naar het Pools. Naast het woordenboek Engels-Pools kun je ook zoeken in andere online woordenboeken door het dropdown menu te gebruiken.
Poolse Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. Poolse" vertalen Engels. Poolse" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. Polish woman znw. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Mevrouw de Voorzitter, ik heb in 1999 in België meegemaakt hoe een Poolse vrouw, die was verkracht door een Albanees, werd behandeld.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands thai vertalen. nederlands tsjechisch vertalen. nederlands turkse vertalen. nederlands urdu vertalen. nederlands vietnamees vertalen. nederlands wels vertalen. nederlands zweeds vertalen. engels nederlands vertalen. Over de taal. Hoe werkt dat. Pools behoort tot de West-Slavische talen, dus als Tsjechisch, Slowaaks en Sorbisch.
Pools-Engels woordenboek, Glosbe.
Pools Engels woordenboek online. Welkom op het woordenboek Pools Engels. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes. toe te voegen vertaling Recente wijzigingen.
Pools Vertaling Nederlands-Engels.
NL: Pools e landdag EN: bear-garden. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. Poolse Nationale Vergadering. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Pools-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. Pools Engels Pools Engels. Pools Duits Pools Duits. Pools Russisch Pools Russisch. Engels Pools Engels Pools. Engels Nederlands Engels Nederlands. Engels Arabisch Engels Arabisch.

Contacteer ons