Meer resultaten voor in het pools vertalen

 
in het pools vertalen
Pools vertalen, Pools Nederlands, Nederlands Pools Aabévé Vertaalbureau. check-circle.
Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands doen wij al meer dan 30 jaar. Wilt u als particulier of bedrijf een aantal Poolse woorden of Poolse zinnen vertalen, ook dat kan bij Aabévé vertaalbureau. In de grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door de jongere generatie ook wel Engels gesproken, maar het is toch verstandig om uw documenten aan te bieden in het Pools.
Online Pools Nederlands vertaler.
Nederlands wordt in Europa als officile taal erkend in Nederland en in Belgi, en buiten Europa in Suriname en op de Nederlandse Antillen en Aruba. Wikipedia: Dutch language. De huidige pagina wordt: Online Pools Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Pools vertaler online Nederlands Pools vertaling. Pools Nederlands Vertaling Pools Nederlands Woordenboek Vertalen Pools naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Pools vertaalbureau Ervaren Poolse vertalers Gecertificeerd.
Dit betekent dat al onze Poolse vertalers/vertaalsters geboren en getogen zijn in Polen en zowel de taal als de cultuur door en door kennen. Door het inzetten van zogenaamde native speakers kunnen teksten met gevoel voor de Poolse cultuur vertaald worden. Een letterlijke vertaling kan soms de plank misslaan en de communicatie met de Poolse doelgroep negatief beïnvloeden. Als Pools vertaalbureau vertalen wij regelmatig handleidingen, arbeidscontracten, technische handboeken voor personeel en export of importdocumenten.
pools Vertaling Nederlands-Frans.
NL: het Pools FR: le polonais. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. Poolse Nationale Vergadering. NLFR: bestaan uit. NLFR: verf voor buitenwerk. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
vertalen pools nederlands vertalen nederlands pools in het pools vertalen.
In de grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door de jongere generatie ook wel Engels gesproken, maar het is toch verstandig om uw documenten aan te bieden in het Pools. Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU. nederlands zweeds vertalen.
Vertaalbureau Snelvertaler: snel vertaald en correct Pools.
Technische vertalingen Pools. Wij vertalen niet alleen naar het Pools, maar ook vanuit het Pools. Dit geldt zowel voor vertalingen naar de meest gangbare talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Frans, maar ook voor meer zedlzame talen zoals Chinees, Japans, Arabisch, Hebreeuws, etc. Uw vertaling naar het Pools is bij ons in goede handen.
Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands zweeds vertalen. engels nederlands vertalen. Over de taal. Hoe werkt dat. Pools behoort tot de West-Slavische talen, dus als Tsjechisch, Slowaaks en Sorbisch. Het is een officiële taal in Polen en spreekt met haar en minderheden in de buurlanden.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand.

Contacteer ons