Meer resultaten voor woordenboek nederlands pools

 
woordenboek nederlands pools
Nederlands-Pools woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Pools woordenboek. Nederlands Pools woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Pools. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
bol.com Pools-Nederlands woordenboek 9789061433309 Zofia Klimaszewska Boeken.
woordenboek, Daarnaast bevat het een uniek, omvangrijk Grammaticaal Compendium en o.m. een uitgebreide gebruiksaanwijzing in het Pools en in het Nederlands. Door alle Nederlanders die zich bezighouden met de Poolse taal en literatuur is lang uitgezien naar het grote woordenboek Pools-Nederlands.
Linguee Nederlands-Pools woordenboek.
ó ë ï é è ö ê ü ç á à â. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands pl Pools. pl Pools nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands Pools ISBN 9789460774140.
Met de essentiële woordenschat voor dagelijks gebruik. Dubbel register: zoek een woord op in het Nederlands of Pools. Zakformaat: handig om mee te nemen naar de les! Van Dale Beeldwoordenboeken zijn er in zeven talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Arabisch.
Online Nederlands Pools Woordenboek.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Pools Woordenboek. Het veranderen van de richting van de vertaling: Pools Nederlands Woordenboek online Pools Nederlands vertaling. Nederlands Pools vertaler Nederlands Pools Vertaling Vertalen Nederlands naar Pools Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands hongaars vertalen. nederlands indonesisch vertalen. nederlands italiaans vertalen. nederlands japans vertalen. nederlands klingon vertalen. nederlands koreaans vertalen. nederlands kroatisch vertalen. nederlands lets vertalen. nederlands litouws vertalen. nederlands maleis vertalen. nederlands maltees vertalen. nederlands noors vertalen. nederlands perzisch vertalen. nederlands pools vertalen.
Pools woordenboek.
Vertaal één woord vanuit of naar het Pools, Nederlands of Engels Vertaal vanuit het Nederlands naar vrijwel iedere andere taal. Het woordenboek bevat 1.350.000 vertalingen en zinnen. Dit woordenboek kan vertalen vanuit het Nederlands van en naar het Engels en Pools.
Online Nederlands Pools vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Pools vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Pools Nederlands vertaler online Pools Nederlands vertaling. Nederlands Pools Vertaling Nederlands Pools Woordenboek Vertalen Nederlands naar Pools Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
bol.com Nederlands-Pools woordenboek 9789061433293 Zofia Klimaszewska Boeken.
een uitgebreide gebruiksaanwijzing in het Nederlands en in het Pools. De verschijning van het woordenboek Nederlands-Pools, ruim 1100 blz, voorziet in een grote behoefte. Tot nu toe bestond er alleen een beknopt en sterk verouderd zakwoordenboek, waar niet veel mee viel te beginnen.

Contacteer ons