Meer resultaten voor vertalen nederlands pools uitspraak

 
vertalen nederlands pools uitspraak
Google Translate.
Spreek en Vertaal Vertaler in de App Store.
Spraak-naar-spraak vertalingen worden ondersteund tussen de volgende talen.: Arabisch, Catalaans, Chinees Kantonees, Chinees Mandarijn, Chinees Taiwan, Deens, Duits, Engels Australisch, Engels Canada, Engels India, Engels VK, Engels VS, Fins, Frans, Frans Canada, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Moldavisch, Nederlands Nederland, Noors, Pools, Portugees, Portugees Brazilië, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Spaans Mexico, Thai, Tsjechisch, Turks, Zweeds, Baskisch, Galicisch.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Belangrijk is het om te weten dat deze app woorden vanuit de vreemde taal naar het Engels vertaalt, geen Nederlands. Met de gratis versie mag je maximaal 10 woorden per dag vertalen. De volledige versie voor één week is 199, euro, de versie die altijd geldig is kost 699, euro. Beschikbaar voor Android en iOS. Hoewel iHandy niet erg schoon oogt, is de app wel erg simpel. In het bovenste tekstvlak schrijf je wat je wil vertalen, in de onderste verschijnt de vertaling. De mogelijkheid bestaat om social media-accounts aan deze app te verbinden. Zo kun je direct op Facebook of Twitter je vertaalde zinnen delen. De gratis versie van deze app bevat wel reclames. In de betaalde versie van 199, euro heb je geen reclames en is er een stem om de uitspraak van je vertaling te laten horen.
Pools uitspraken gids.
Uitspraak van Chopin Chopin. Uitspraak van Kraków Kraków. Uitspraak van ja ja. Uitspraak van kurwa ma kurwa ma. Uitspraak van Przepraszam Przepraszam. Uitspraak van Kocham ci Kocham ci. Do you want to pronounce words and phrases in this language Pools?
Online Nederlands Pools vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Pools Nederlands vertaler online Pools Nederlands vertaling. Nederlands Pools Vertaling Nederlands Pools Woordenboek Vertalen Nederlands naar Pools Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Nederlands elke taal.
Pools/Les 1 Wikibooks.
Een van de eigenschappen van het zelfstandig naamwoord zoals kantoor, zee en pen' is dat het een geslacht heeft. Het geslacht uit zich vooral in de vorm van het lidwoord dat voor het zelfstandig naamwoord wordt geplaatst, in het Nederlands de of het. In het Pools ontbreken de lidwoorden.
Synoniemen van uitspraak; ander woord voor uitspraak synoniemen.net.
vonnis, beslissing uitspraak.: tongval, voordracht vonnis.: uitspraak, beslissing, oordeel, uitwijzing, gewijsde. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek verwante woorden woordenboeken.: ANW WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.: context vertalen: naar het kies een taal. Citaten Wikipedia Google.
Poolse literatuur Website opgericht en beheerd door Stichting Literatura.
B-Unlimited presenteert op vrijdag 16 november Dancing Bears: Polish writer Witold Szablowski on Nostalgia for Communism De jonge Poolse schrijver en journalist Witold Szabowski 1980 gaat in zijn nieuwste boek Dansende beren op zoek Lees verder. oktober 10, 2018 Een reactie plaatsen. Pools theater 610: to Eindhoven.
Pools/Getallen Wikibooks.
Overzicht Wikibook Pools. Lessen: Les 1 Les 2 Les 3 Les 4 Les 5 Les 6 Les 7 Les 8 Les 9 Les 10. Grammatica: Alfabet Naamvallen Persoonlijke voornaamwoorden Vragende voornaamwoorden Zelfstandige naamwoorden Bijvoeglijke naamwoorden Werkwoorden Onregelmatige meervoudsvormen Onregelmatige werkwoordsvormen.
Neder-L: Pools is helemaal niet zon vreemde taal.
Recent ben ik begonnen aan het proefschrift van Matylde Weidner, waarin ze arts-patiëntgesprekken in Polen bespreekt. Nou wist ik al langer dat Pools niet een taal is die je gemakkelijk oppakt, en na enkele tientallen paginas aan analyses ben ik wel gesterkt in die bevinding. De woordvolgorde, opbouw van woorden, uitspraak, fonologische processen: het verschilt allemaal enorm van het Nederlands.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
In Word, Outlook, PowerPoint en OneNote kunt u met de Minivertaler de vertaling van één woord weergeven door dat woord aan te wijzen met de cursor. U kunt de vertaalde tekst ook naar het Klembord kopiëren, in een ander document plakken of de uitspraak van het vertaalde woord afspelen. Klik op het tabblad Controleren in de groep Taal op Vertalen Minivertaler.

Contacteer ons